Süper Star Life 23 Aralık 2012 İzle

Ünlülerin dünyasından en son dedikodular...
Bu bölümde, Seda Sayan'ın ziyaret ettiği Erkan Petekkaya'nın Sosyete Pazarı'nda yaşananlara yer veriliyor. Ayrıca ünlü dizi oyuncularının gerçek yaşları ile ünlülerin anne ve babalarının meslekleri ekrana geliyor.

Yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü Tayfun Topal'ın üstlendiği Süper Star Life, güncel konu ve görüntülerle her hafta dopdolu...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Merhaba Hayat 11. Bölüm Fragmanı İzle 30 Aralık 2012

Deniz’in eniştesi İhsan, mafyaya yüklü miktarda para borçlanmıştır. Yaralı halde Batı Hastanesi’ne getirilen İhsan, gaspa maruz kaldığını söylemektedir. Ancak Deniz, İhsan’ın bir şeyler gizlediğinden şüphelenir. Hamit isimli mafya adamı hastaneye gelip İhsan’ı sorar. Ancak İhsan hastaneden kaçmıştır.

Dünya’ya çarpan alkollü kamyon şoförü Sadullah, Sinan’dan özür dilemek için kliniğe gelir. Sadullah’ı karşısında gördüğüne şaşıran Sinan, adamı affetmeye hiç niyetli değildir. Sinan ile konuşurken fenalaşan Sadullah yere yığılır. 
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şeffaf Oda Alper Kul, Aslıhan Güner, Anastasiya Pavelyeva İzle

Güneri Cıvaoğlu seçkin konuklarıyla sanattan siyasete, günlük yaşamdan genel kültüre geniş bir yelpazede yolculuğa çıkıyor.  Şeffaf Oda 23 Aralık 2012 İzle

Güneri Cıvaoğlu’nun bu hafta ki konukları, Temel karakterine hayat veren Alper Kul, Temel’in aşkı Zuhal’i canlandıran Aslıhan Güner, Rus oyuncu Anastasiya Pavelyeva ile filmin Yapımcı ve Yönetmeni Adem Kılıç oluyor. Şeffaf Oda'ya ayrıca Karadeniz müziğinin öncü isimlerinden Marsis grubu konuk oluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280