Affedilmeyen Unforgiven

Dört dalda Oskar kazanmış bir Western klasiği...Yıl 1880... Wyoming'de Big Whiskey adındaki kasabada bir hayat kadını iki kovboyun saldırısına uğrar. Kasabanın şerifi Little Bill, kovboylara ceza vermeyince, genelevde çalışan diğer kadınlar bu duruma çok kızar. Aralarında para toplayarak, arkadaşlarına zarar veren iki kovboyu öldürene 1000 dolar ödül vereceklerini açıklarlar.
Orijinal Adı Unforgiven
Yönetmen Clint Eastwood
Oyuncular Clint Eastwood
Gene Hackman
Morgan Freeman
Richard Harris
Affedilmeyen filmi izle, Affedilmeyen filmini izle, Affedilmeyen filmi full izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Salı Sefası Niran Ünsal Gani Müjde

Salı Sefası'yla geçmişten günümüze ve geleceğe taşınan Anadolu türküleri Zara'nın sesiyle yeniden hayat bulurken, Oktay Kaynarca şiirleri ve yorumcu kimliğiyle sevenlerin karşısına çıkıyor. Programda, sanat, spor, politika, iş dünyasından ünlü konuklarla keyifli sohbetler, şiirler, ilginç sürprizler ve sazın virtüözlerinden birbirinden güzel türküler ekrana geliyor.

Programın bugünkü program konukları başarılı sanatçı Niran Ünsal ve ünlü senarist Gani Müjde...Salı Sefası 11 ocak izle, Salı Sefası Niran ünsal izle, Salı Sefası 11.01.2011 izle, Salı Sefası gani müde izle, Salı Sefası 11 ocak 2011 salı izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Cehennem Silahı 2 Lethal Weapon 2

Cehennem Silahı, ikinci kez ateşleniyor! Mesleğinde başarılı olan bir avukat son işinde yarım milyon dolarlık uyuşturucu parası aklar. Avukat tehdit edilmeye başlanınca, onu koruma görevi Martin Riggs ve Roger Murtaugh'a verilir. Olayı araştırmaya başlayan dedektifler, işin arkasında yasadışı işler yapan bir şirket ve yurtdışı bağlantıları olduğunu keşfederler.
Orijinal Adı Lethal Weapon 2
Yönetmen Richard Donner
Oyuncular Mel Gibson
Danny Glover
Joe Pesci
Joss Ackland
Cehennem Silahı 2 filmi, Cehennem Silahı 2 filmi izle, Cehennem Silahı 2 filmini izle,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Aklımıza Takıldı Erol Albayrak Semiha Bezek

Aklımıza Takıldı'nın bugünkü program konukları modacı Erol Albayrak, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin başarılı oyuncusu Semiha Bezek ve "Meleklerle Yaşamak" kitabıyla yazar Beki İkala Erikli... Özlem Yıldız konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor. Aklımıza Takıldı 11 ocak 2011 salı izle

Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programı, eğlenceyi, sohbeti, birbirinden renkli ünlüleri ve alanında uzman isimleri bir araya getiriyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280