Siyaset Meydanı Mehmet Altan Ruşen Çakır İzle

Kürt sorunu ve İmralı'daki son gelişmeler...
Türkiye’nin en önemli gündem maddesi olan Kürt sorunu ve İmralı görüşmeleri, gazeteci-yazar Prof. Dr. Mehmet Altan ve gazeteci-yazar Ruşen Çakır ile Siyaset Meydanı’nda tartışılıyor.

Siyaset Meydanı 10 Ocak 2013 İzle Ekranların ilk tartışma programı olma özelliğini taşıyan Siyaset Meydanı, Ali Kırca yönetiminde yoluna devam ediyor. Türkiye'nin gündemini meşgul eden konular, uzman konuklar ve izleyiciler tarafından enine boyuna tartışılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Saba Tümer ile Bugün Tanju Gürsu, Deniz Akkaya, Hakan Aysev, Revank İzle

Tanju GürsuSaba Tümer'in konukları Tanju Gürsu, Deniz Akkaya, Hakan Aysev ve tasavvuf müziği topluluğu Revnak...

Saba Tümer ile Bugün 10 Ocak 2013 İzle Hafta içi her gün ekrana gelen programda, gündem yaratan olaylar Saba Tümer'in sunumuyla masaya yatırılıyor. 

Müzik, sinema, tiyatro, edebiyat, medya, spor ve siyaset dünyasından konuklar programda ağırlanıyor ve onlarla gündemdeki konular tartışılıyor.

Kahkaha dolu saatler, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslar Saba Tümer'le Bugün'de!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tanık / Her Sister’s Keeper Filmini İzle

Başarılı bir kariyere sahip, otuzlu yaşlarda genç bir kadın olan Kate Sloan'ın hayatı, kız kardeşi Melissa'nın ortadan kaybolmasıyla altüst olur. Kate tam da bu dönemde hayallerindeki adamla tanışır ve geçirdiği zor dönemde Alan'ın varlığı onu rahatlatır.

Alan'la birlikte Melissa'yı aramaya koyulan Kate, kendini bir anda hiç tanımadığı bir dünyanın eşiğinde bulur. Küçük kardeşi Melissa, karanlık işlere bulaşmış ve yanında yüklü miktarda uyuşturucu parasıyla ortadan kaybolmuştur.
Orijinal AdıHer Sister’s Keeper
YönetmenMichael Scott
OyuncularDahlia Salem
Meghan Ory
Ty Olsson
Anthony Ulc
SenaryoMichael Sloan
YapımFront Street Pictures
Yapım Yılı2006
ÜlkeABD
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Esra Erol'da Evlen Benimle 9 Ocak 2013 İzle

Evlenmek isteyip de aradığı adayı bulamayanlar ekran başına! Kemal bey 67 yaşında Antalyada yaşıyor.
Evlenmek, hayata yeniden başlamak veya ikinci baharını yaşamak isteyenler Esra Erol'da Evlen Benimle'de buluşuyor.

Programa katılan adaylar; özel yaşamları, meslekleri ve evlenmek istedikleri kişilerde bulunması gereken özellikler hakkında bilgi veriyorlar. Birbiriyle anlaşan ve evlenmeye karar veren çiftlerin nikahları canlı yayında kıyılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Pınar Seden Güventürk

Bakırköy'de yaşayan Pınar Seden Güventürk'ün salonunu ve mutfağını yenileyeceğiz! Evim Şahane 9 Ocak 2013 Pınar Seden Güventürk İzle Pınar Hanım'ın salon ve mutfağının 3 günde nasıl yenilendiğini merak ediyorsanız Evim Şahane 14:00'de Kanal D'de.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280