En Büyük Show Didem Taslan, Özgür Özberk, Önder Açıkbaş İzle

Birbirinden ilginç gösterileri ekrana taşıyan En Büyük Show'un konukları Didem Taslan, Sema Çelebi, Özgür Özberk, Önder Açıkbaş ve Pelin Öztekin...

En Büyük Show 14 Ekim 2012 İzle Hakan Akkaya, Çağla Şikel ve Ivana Sert'in sunduğu programda, dünyaca ünlü dans grupları ve şov dünyasının ustaları, birbirinden renkli, eğlenceli ve heyecanlı performanslarla ekrana geliyor. 

En Büyük Show  14.10.2012 İzle Her hafta şov dünyamızın ünlü isimlerinin de konuk olarak katıldığı programda, birbirinden ilginç ve farklı şovlarla keyifli dakikalar geçireceksiniz.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Üniversite Medya Davut Aydın İzle

Üniversite Medya 14 Ekim 2012 İzle Görkem İldaş'ın konuğu Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın...

Üniversite Medya, rektörleri, akademisyenleri, iş ve sanat dünyasının başarılı isimlerini gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

Görkem İldaş’ın hazırlayıp sunduğu programı kendini geliştirmek ve kariyerlerinde yeni bir atılım yapmak isteyen gençlerle birlikte aynı zamanda çocuklarının eğitimini önemseyen aileler, akademi dünyasındaki gelişmeleri takip etmek isteyen iş adamları, üniversite öğrencileri, rektörler ve öğretim üyeleri tarafından takip ediliyor.

Dünya üniversitesi olabilmenin yolları, öğrenci değişim programları (Erasmus), iş dünyasının mesleğe ilk adımını atacak mezunlarda aradıkları, gençlerin gelecekten beklentilerinin tartışıldığı gibi gençleri ilgilendiren çeşitli konular bu programda konuşuluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280