Aykırı Sorular 20 Ekim 2012 İzle

Enver Aysever soruyor, Türkiye’nin önde gelen isimleri yanıtlıyor...
Oyuncu Cem Özer, Yönetmen Osman Sınav, Oyuncu Pelin Batu, Moda Tasarımcısı Hatice Gökçe, Ayşegül Ekinci ve Müzisyen Ali Nafile bu hafta Aykırı Sorular'a konuk oluyor.

Sevdiğiniz bir yazarın, şairin, sanatçının merak ettiğiniz tarafları, hayatın içinden farklı yaşam öyküleri, tarihin az bilinen olayları “Aykırı Sorular”la aydınlatılıyor.

İyi soruların sorulduğu, yaşama ve insana dair her şeyin tartışıldığı program, gazeteci - yazar Enver Aysever'in sunumuyla ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hay Hay Buyursun Gelsin Oktay Kaynarca Naz Elmas

Ustura Kemal dizisinin setindeyizCUMA GECELERİNİZİ RENKLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ “HAY HAY BUYURSUN GELSİN” her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden ünlü isimleri konuk almaya devam ediyor.

Bu hafta Heybeliada’ya doğru yolculuğa çıktık ve Ustura Kemal dizisinin setine konuk olduk.

Oktay Kaynarca ve Naz Elmas’la gerek dizi setinde olsun gerekse Heybeliada’nın sokaklarında olsun gezdik, sohbet ettik…

Dilara Endican birden kostüm değiştirerek Ustura Kemal’in çekimlerine dahil oldu. Karşılarında Dilara Endican’ı gören Oktay Kaynarca ve Naz Elmas şaşırmalarına rağmen çekilen sahneye Dilara Endican’ını da dahil ettiler. Neler olduğunu merak ediyorsanız Hay Hay Buyursun Gelsin’i sakın kaçırmayın…

HAY HAY BUYURSUN GELSİN 19 EKİM 2012 CUMA GECESİ SAAT 01:15 ‘DE KANALTÜRK EKRANINDA…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bunu Konuşalım Kürşat Tüzmen İzle

Kürşat Tüzmen Bunu Konuşalım'daHERKESİN KONUŞTUĞUNU DEĞİL ‘’BUNU KONUŞALIM’’

Tarafsız değil gerçeğin ve doğrunun tarafında... Önyargısız... Duyarlı... Akıldaki soruları eğmeden ve bükmeden soran... Merak eden, sorgulayan program

“BUNU KONUŞALIM”ın konuk koltuğunda bu hafta Eski Devlet Bakanı ve Milli yüzücü Kürşat Tüzmen oturacak… Bir dönem AK Parti'nin en etkili isimlerinden biri olan Tüzmen, Bakanlıktan ve MKYK  üyeliğinden neden alındı? Partiden kırmızı kart mı yedi?
 
Candaş Tolga Işık ticaretten, siyasete Tüzmen'in etkin olduğu bir çok alanda merak edilen her soruyu yöneltecek. Siyasetten, iş dünyasına, sanattan spora merak edilen ne varsa  ‘’BUNU KONUŞALIM’’da... ‘’BUNU KONUŞALIM’’ 19 EKİM  2012 CUMA GECESİ SAAT 00.10’DA CANLI YAYINLA KANALTÜRK EKRANINDA...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280