Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı Filmini İzle Cüneyt Arkın Burçin Doğu Mualla Omay

Cesur ve güçlü iki savaşçı olan iki kardeş birbirlerinden habersiz düşman saflardadır. Carlos Sultan Fatih’e başkaldırıp, vezirlerinden birini kaçırınca, Fatih onu kurtarması için akıncı Kara Murat’ı görevlendirir. Murat kısa süre sonra karşılaştığı Kara Şövalye’yi saf dışı bırakıp ona benzerliğinden yararlanarak Mark kılığında Bizans sarayına girer. Düşman kardeşlerin kapışması çok yakındır.

Yönetmen: Natuk Baytan
Oyuncular: Cüneyt Arkın, Turgut Özatay, Aliye Rona, Burçin Doğu, Mualla Omay, Bora Ayanoğlu, Yusuf Sezer, Reha Yurdakul
Yapım: 1975
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Karaoğlan Geliyor Filmini İzle Kartal Tibet, Meral Zeren, Ceyda Karahan

Başrollerinde Kartal Tibet ve Türk sinemasının ünlü oyuncuların rol aldığı yine bir kahramanlık öyküsü…

Filmde önce öldürülen annesinin öcünü alıp, sonra da Cengiz Han'ın ölmeden önce bıraktığı hazineyi bulan Karaoğlan'ın öyküsü anlatılıyor.

Yönetmen: Mehmet Aslan Senaryo: Mehmet Aslan Oyuncular: Kartal Tibet, Ahmet Mekin, Meral Zeren, Ceyda Karahan, Suphi Tekiner, Zeki Alasya, Yavuz Selekman, Cemil Cem Bıçakçı, Serpil Gül. Yapımcı: Ertem Eğilmez, Görüntü Yönetmeni: Erdoğan Engin Müzik: Arif Erkin Yapım: 1972
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Leoparın Gözleri Belgeseli İzle Kanal 7

Anne leopar ve yaşayan ilk yavrusu, çapulcu babunlara ve leşçil sırtlanlara bitmek bilmez bir hayatta kalma mücadelesi veriyor. Joubertler, bütün bu trajedi ve zaferleri belgeliyorlar. Leoparın Gözleri, izleyenleri leoparın nadiren tanık olunan hayatlarına doğru büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor.
Doğal yaşamı ve vahşi dünyaları anlatan belgeseller hafta sonları saat 15.00’de Kanal 7’de ekrana gelecek.
Yapım: National Geographic Television, Başkan: Michael Rosenfeld, Seri Yapımcısı: Michael Welsh, Yönetici Yapımcı: Keenan Smart, Fotograflar: Nick Stringer/ National Geographi
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yıldız'la Hayatın Tadı 24 Eylül 2011 İzle Kanal 7

Yıldız Asyalı'nın sunacağı “Yıldız'la Hayatın Tadı” programında lezzet ustalarının yapacağı güzel yemeklerin yanında, birbirinden ilginç konuklar ve konular yer alacak. Ustalar her programda Anadolu mutfağının nefis lezzetlerini ekranlara yansıtırken sağlıkla ilgili konularda uzmanlardan önemli bilgiler izleyiciyle paylaşılacak. Konunun uzmanı doktorlar her programda ekran başındaki izleyicileri bilgilendirecekler. Programda leziz yemeklerin yanı sıra güzellikten, modaya kadar bir çok alanda önemli ve trend konular izleyicilerle paylaşılacak.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Herşeyin Başı Sağlık Hemorroit Prostat Saç Ekimi İzle

Herşeyin Başı Sağlık 24 Eylül 2011 Programa bugün Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Uskuay, Üroloji Uzmanı Dr. Halil İbrahim Bozkurt ve Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlhan Serdaroğlu konuk olacak. Programda hemoroit, prostat ve saç ekimi hastalığı hakkında konuşulacak.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280