Kendimize Doğru 24. Bölüm İzle 12 Ağustos 2012

Etiketler: , | 0 yorum
ResimKasabalı, kendi işini daha rahat halletmek için dışarıdan bir adamın gelmesinin hayallerini kurar.Tam da bu hayallerin kurulduğu gün kasabaya John adında, komutan Levent'in Amerikalı bir dostu gelir. Levent bunu Emir'in duyurmasını ister. Kendimize Doğru 24. Bölüm İzle Küre TV Ferit ve Dursun da olayı öğrendikten sonra John'u imama bırakmak istemez.

Gedikli halkı da planlarını gerçekleştirmek için gün içinde John'un peşinden ayrılmayacaktır. Bu süreçte, John ne olduğunu anlamadan kendini bir orada, bir başka yerde bulacaktır. Kendimize Doğru 24. Bölüm İzle 12 Ağustos 2012 Reyhan'ın da John'dan etkilenmesini istemeyen Ayhan, yine olayları karmaşık bir hale getirecektir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

D-Tox Filmini İzle Sylvester Stallone Charles Dutton

Etiketler: | 0 yorum
Yaşadığı şoku atlatamayan Malloy, rehabilitasyon merkezine gönderilir. Burada benzer durumda olan başka polisler bulunmaktadır. Wyoming'in soğuk ormanları arasında yer alan bu klinikte Malloy, çeşitli seslerle birlikte tuhaf görüntüler görmeye başlar. Binadaki polisler birer birer öldürülmeye başlanmıştır. Malloy, canını kurtarmak için katili bulmak zorundadır.
Orijinal Adı D-Tox Filmi İzle Samanyolu TV
Yönetmen Jim Gillespie
Oyuncular Sylvester Stallone, Charles Dutton, Polly Walker, Tom Werenger
Eser D-Tox Senaryo Ron L. Brinkerhoff Yapım Universal Pictures Yapım Yılı 2002
09.09_2013 Image Banner 336 x 280