Yemekteyiz 4 Ocak 2011 Salı Sibel Yaman İzle

Yemekteyiz 3 Ocak 2011 online izle, Yemekteyiz 3 Ocak 2011 seyret, Yemekteyiz 3 Ocak 2011 son bölüm izle, Yemekteyiz 3 Ocak 2011 tek parça izle, Yemekteyiz 3 Ocak 2011 full izle, Yemekteyiz 3 Ocak 2011 hd izle, Yemekteyiz Remziye Arık İzle, Yemekteyiz Sibel Yaman İzle, Yemekteyiz Esra Alyanak İzle, Yemekteyiz Ebru Tokgör İzle, Yemekteyiz Nihal Yiğit İzle, Yemekteyiz 3 Ocak 2011 izle,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kontes The White Countess

Kontes filmi izle, Kontes filmini izle, Kanaltürk Kontes izle, Kontes filmi seyret, Sürgünün ve özlemin dramıyla, aşkın tüm zorluklara karşı kazandığı zafer.
Kontes, yakında Japon ordusu ve sivil savaş yüzünden darmadağın olacak olan 1930'ların Shangai'da geçiyor.

Jackson, arkadaşı Ajan Matsuda'nın yardımıyla çok başarılı bir gece kulübü açar ve Kontes Sofia'yı kulübün yıldızı yapar. Japon ordusu şehri istila ettiğinde herkes şehri terk etmek zorunda kalır ve bu sırada kız kardeşler Katya'yı alıp kaçmaya çalışırlar. Yalnız ve korkan Sofia'nın tek umudu kalmıştır. Kaybolan kızını bulmak!
Orijinal Adı The White Countess Kontes filmi full izle
Yönetmen James Ivory
Kontes filmi Oyuncuları Natasha Richardson
Ralph Fiennes
Vanessa Redgrave
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tatlı Cadı Bewitched

İsabel Bigelow, kendi halinde masum bir cadıdır. Tatlı Cadı filmi izle, En büyük hayali, güçlerini kullanmadan normal bir fani gibi bir yaşam sürdürmektir. Tatlı Cadı filmi, Babası Nigel bunun kolay olmayacağı yönünde kendisini uyarmasına rağmen İsabel'i bu kararından vazgeçirmeyi başaramaz.

Bir dizi tesadüf sonucunda Jack Wyatt adlı oyuncu ile tanışan İsabel, Tatlı Cadı dizisinin yeniden çevriminde başrol için seçilir. Tatlı Cadı filmini izle, Kısa zamanda Jack ile aralarında başlayan ilişki sonucunda birbirlerine aşık olurlar.
Orijinal Adı Bewitched Tatlı Cadı filmi seyret
Yönetmen Nora Ephron
Tatlı Cadı filmi Oyuncuları Nicole Kidman
Will Ferrell
Shirley MacLaine
Michael Caine
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ölüler Ülkesi Land of the Dead

Ölüler Ülkesi filmi, Ölüler Ülkesi filmi izle, Ölüler Ülkesi filmini izle, Küçük bir kara parçası içinde kendilerine yeni bir dünya kuran insanlarla zombiler arasındaki son mücadeleyi resmeden yapım, temel olarak Amerikan toplumundaki sınıfsal uçurumların bir tür alegorisi gibi duruyor.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Pazar 02 Ocak 2011
İnsanlarla zombiler arasındaki son mücadeleyi resmeden bir yapım.
Orijinal Adı Land of the Dead
Yönetmen George A. Romero
Ölüler Ülkesi filmi Oyuncuları Simon Baker
John Leguizamo
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Dost musun? Düşman mısın? Ruby And Quentin

Bir hırsız bir katille arkadaş olursa! Dost musun? Düşman mısın? filmi izle, Ganimetini sakladıktan sonra hapishaneye atılan Ruby, yarım akıllı, son derece güçlü ve kendisiyle arkadaşlık kurmak isteyen Quentin ile karşılaşır. Dost musun? Düşman mısın? filmini seyret, Quentin'in tek başına kaçma girimi başarısız olduktan sonra birlikte kaçmayı başarırlar. Sakar Quentin'den kurtulmayı başaramayan Ruby, onu da yanında götürmek zorunda kalır.
Orijinal Adı Ruby And Quentin
Yönetmen Francis Veber
Dost musun? Düşman mısın? filmi Oyuncuları Gerard Depardieu
Jean Reno
Richard Berry
Andre Dussollier
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tutku Kulübü Idlewild

Tutku Kulübü filmi, Tutku Kulübü filmi izle, Tutku Kulübü filmini izle, Şöhretin yok ettiği hayatlar!Bir gece kulübünde piyano çalan Percival, hayatı kurallarına göre oynamaktadır ancak kulübün gösterişli ve rakipsiz şarkıcısı Rooster sahnede onu yerle bir etmektedir. Derken açgözlülük, ün ve cinayetin hayatlarına girmesiyle tüm yaşamları değişmeye başlar.
Orijinal Adı Idlewild Tutku Kulübü film seyret
Yönetmen Bryan Barber
Tutku Kulübü filmi Oyuncuları Terrence Howard
Paula Patton
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kurt Adam Mexican Werewolf in Texas

Kurt Adam filmi izle, Kurt Adam filmini izle, Kurt Adam filmi full izle, Teksas da Chupacabra adında bir yaratık cinayetler işlemektedir.Tüyler ürpertici cinayetler ortaya çıkmaya başlayınca, Meksikalılar ve beyazlar arasında zaten yüksek olan tansiyon daha da yükselir. Cinayetlerin ardındaki gerçeği ise sadece dört lise öğrencisi bilmektedir.

Cinayetleri Chupacabra işlemektedir; keçi kanıyla beslenen ancak şimdi insan kanının tadına bakmak isteyen efsanevi yaratık.
2 Ocak 2011 Pazar TNT Yayın Akışı
Orijinal Adı Mexican Werewolf in Texas
Yönetmen Scott Maginnis
Oyuncular Erika Fay
Gabriel Gutierrez
Michael Carreo
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sihirbaz İllusionist

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Sihirbaz filmi izle, Marangoz bir ailenin oğlu olan Eisenheim, aristokrat bir ailenin kızı Sophia'ya aşık olur; Sihirbaz filmini izle, ancak sosyal konumları nedeniyle ilişkilerinin yasaklanması sonucu Avusturya'yı terk ederek dünyayı keşfe çıkar.

Eisenheim 15 yıl sonra ünlü bir illüzyonist olarak isim yapmıştır. Ülkesine döndüğünde eski sevgilisi Sophie Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold ile nişanlanmak üzeredir.
Orijinal Adı İllusionist
Yönetmen Neil Burger
Sihirbaz filmi Oyuncuları Edward Norton
James Babson
Jessica Biel
Matthew Blood-Smyth
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İyi Aile Çocuğu Filmi İzle Kemal Sunal

İyi Aile Çocuğu filmini izle, Kemal Sunal İyi Aile Çocuğu izle, İyi Aile Çocuğu full online izle, Tek yumurta ikizi kardeşler, birbirlerini görmeden, yıllarca ayrı dünyalarda yaşamlarını sürdürürler. İkisi de birbirlerinden farklı şartlarda yetişmiştir. Biri etrafında terör estiren bir gangster, diğeri ise mütevazı bir banka memuru olup çıkar.
Kemal Sunal
Harika Avcı
Sevil Üstekin
Ali Şen
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ağaçsız Dağ Treeles Mountain

Ağaçsız Dağ filmini izle, Ağaçsız Dağ filmi izle, Ağaçsız Dağ film seyret, Ağaçsız Dağ filmi kanal 24 tv izle, Ağaçsız Dağ filmi konusu ne, İki küçük kız çocuğunun yüreğindeki büyük umutlar...6 yaşındaki cesur Jin, annesi ve 4 yaşındaki tombul kız kardeşi Bin ile Güney Kore'nin Seul şehrinde küçük bir dairede yaşamaktadır. Anneleri gidip onlardan ayrı yaşayan babalarını aramaya karar verdiğinde Jin ve Bin küçük bir kasabada alkolik halasıyla birlikte yaşamak zorunda kalırlar.

Çocuklarını halaya bırakmaktan büyük bir üzüntü duyan anne, kızlara domuz şeklinde bir kumbara verir ve kumbara dolduğunda döneceğine söz verir.
Orijinal Adı Treeles Mountain
Ağaçsız Dağ filmi Oyuncuları Hee-yeon Kim
Mi-hyang Kim
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Balistik Ballistic

Balistik film izle, Balistik filmi izle, Balistik filmini izle, Balistik filmi seyret, Balistik filmi stv izle, Yeni ve dahice tasarlanmış bir suikast cihazının varlığı yüksek mertebelerde ağızdan ağıza dolaşmaktadır. Araştırmalar, mikroskobik boyuttaki bu cihazın, kurbana enjekte edildikten sonra taşıyıcısını ardında hiçbir iz bırakmadan öldürebildiğini göstermektedir. Bu cihazı ele geçirmek için, büyük güçler arasında çılgın bir yarış başlar. Sadece iki ajan, bu mücadeleyi başarabilecek kadar yeteneklidir. Sever olarak bilinen dişi ölüm silahı ve ona karşı eski FBI ajanı Jeremiah Ecks...
02 Ocak 2011 Pazar STV Samanyolu TV Yayın Akışı
Orijinal Adı Ballistic
Yönetmen Wych Kaosayanada
Balistik filmi Oyuncular Antonio Banderas
Lucy Lui
Greeg Henry
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Grimm Kardeşler The Brothers Grimm

Grimm Kardeşler filmi izle, Grimm Kardeşler filmini izle, Grimm Kardeşler filmi seyret, Grimm Kardeşler full izle, Hikayeler biriktiren Jake ve Grimm kardeşler bir köyden diğerine seyahat etmektedirler. İnsanlara büyü yaptıklarını, şeytan çıkardıklarını söyleyerek kandırıp dolandırarak kendi hayatlarını sağlamaktadırlar. Ancak bir gün yeni bir şeyle karşılaşırlar; gerçek bir sihirli lanetle... Büyülü bir ormanda gerçek bir sihir başlar ve gerçek cesarete ihtiyaç duyarlar.

02 Ocak 2011 Pazar TRT1 Yayın Akışı
Orijinal Adı The Brothers Grimm
Yönetmen Terry Gilliam
Grimm Kardeşler filmi Oyuncuları Matt Damon
Heath Ledger
Petr Ratimec
Barbora Lukesova
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Lanetli Bebek First Born

Lanetli Bebek filmini izle, Lanetli Bebek filmi izle, Lanetli Bebek film izle, Lanetli Bebek filmi seyret, Lanetli Bebek filmi full izle, Aileye yeni katılacak olan bebek, sonun başlangıcı olacaktı. Başarılı bir kariyeri olan Laura ve kocası Steven'ın mutlu bir evlilikleri vardır. Bu mutluluk, Laura'nın hamile kaldığını öğrenmesiyle perçinlenir. Karısının ve çocuğunun sağlıklı bir ortamda zaman geçirmesini isteyen Steven, şehir dışında çok büyük bir ev satın alır.
Orijinal Adı First Born Lanetli Bebek filmi Star TV
Yönetmen Isaac Webb
Lanetli Bebek Oyuncuları Elisabeth Shue
Steven Mackintosh
Kathleen Chalfant
Khandi Alexander
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Duvak The Painted Veil

Duvak filmi, Duvak filmi izle, Duvak filmini izle, Duvak filmi full izle, Duvak filmi online izle, Duvak filmi izle SHOW TV, Kitty, 'gerçek sevgi'yi arar...Üst sınıfa mensup bir kadın olan Kitty, orta sınıfa mensup bir doktor olan Walter'la yanlış nedenlerden ötürü evlenmiştir.Çift Şanghay'a gider ve genç kadın burada bir başkasıyla aşk yaşar. Walter karısının bu sadakatsizliğini öğrenince, intikam almak amacıyla, Çin'in ölümcül kolera salgının kol gezdiği ücra bir kasabasından gelen iş teklifini kabul eder ve karısını da beraberinde götürür.

Yaptıkları bu yolculuk sayesinde ilişkileri yeni bir anlam kazanır. Dünyanın bu en uzak ama en güzel köşelerinden birinde ortak bir amaç edinirler, aşkı yeniden keşfederler.
Orijinal Adı The Painted Veil Duvak filmi donmadan izle
Yönetmen John Curran
Duvak filmi Oyuncuları Edward Norton
Naomi Watts
Liev Schreiber
Toby Jones
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Büyülü Tat The Ramen Girl

Büyülü Tat izle, Büyülü Tat filmi, Büyülü Tat seyret, Büyülü Tat filmini izle, Büyülü Tat filmi izle, Büyülü Tat filmi konusu ne, Büyülü Tat full izle, Büyülü Tat online izle Show TV, Aşkta kaybettiğinizi yemekte bulabilir misiniz? Amerikalı bir kadın, erkek arkadaşıyla birlikte Tokyo'da yaşamaktadır. Sevgilisi onu hiç ummadık bir zamanda terk eder. Tokyo'nun farklı kültüründe bir başına ve parasız kalan genç kadın hayatına yön verebilmek için arayışa çıkar.

Abby, daha sonra Japon bir ramen ustasıyla tanışır ve ondan eğitim almaya başlar. Abby'nin çok iyi bir ramen şefi olabilmesi için önünde uzun bir yol vardı
02 Ocak 2011 Pazar Show TV Yayın Akışı
Orijinal Adı The Ramen Girl
Yönetmen Robert Allan Ackerman
Büyülü Tat filmi Oyuncuları Brittany Murphy
Toshiyuki Nishida
Tammy Blanchard
Sohee Park
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Macera Avcıları Afrika'da Zoo Rangers İn Africa

Sekiz kişilik bir ekip çalışmak için önce Hollanda'ya oradan da safari için Afrika'ya giderler. Macera Avcıları Afrika'da filmi izle, Her şey seyahat ettikleri uçağın Afrika'nın balta girmemiş ormanlarına düşmesi ile başlar.

Bu kazadan sonra hayatta kalabilmeleri için orman kuralları ve bölgenin yerli halkına alışmak zorundadırlar. Macera Avcıları Afrika'da filmini izle, Fakat yaşadıkları bu sıra dışı macera dışında kendilerini birden yasadışı hayvan ticareti yapan bir topluluk ile karşı karşıya bulurlar...
02 Ocak 2011 Pazar Kanal D Yayın Akışı
Orijinal Adı Zoo Rangers İn Africa Macera Avcıları Afrika'da filmi
Yönetmen Johan Nijenhuis
Oyuncuları Nicolette van Dam
Vivienne van den Assem
Patrick Martens
Monique van der Werff
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

4. Seviye The Summit

Çaresiz bir annenin dramı, bir kurtuluş hikâyesine dönüşür. 4. Seviye filmi, Maria Puerta, oğlunu büyük bir ilaç firmasının Kolombiya'nın uzak bir bölgesinde gerçekleştirdiği yasa dışı ilaç deneylerinde kaybetmiş bir annedir.

Güvenebileceği tek arkadaşı, Kanada Başbakanı Adderly'nin kızı Leonie olan Maria, oğlunun ölümünün etrafındaki sır perdesini aralamak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için ondan yardım ister. 4. Seviye filmini izle, Ama kendisini G8 Zirvesi için yapılan hazırlıkların ortasında bulur.
Orijinal Adı The Summit
Yönetmen Nick Copus
4. Seviye Oyuncuları Mia Maestro
Rachelle Lefevre 4. Seviye filmi full izle
Bruce Greenwood
James Purefoy
09.09_2013 Image Banner 336 x 280