Zengin Kız Fakir Oğlan 15. Bölüm Fragmanı İzle 20 Aralık 2012

Etiketler: | 0 yorum
Zengin Kız Fakir Oğlan 14. Bölüm Fragmanı Özeti izle 13 Aralık 2012 PerşembeBiricik’le evlenmek isteyen Nurhan, bir yolunu bulup Kemal Bey’le konuşacaktır. Oldukça kararlı olan Nurhan, bir an önce Kemal Bey’den izin alıp, düğün hazırlıklarına başlamak istiyordur…

Zengin Kız Fakir Oğlan 15. Bölüm İzle 20 Aralık 2012 Nurhan, Kemal Bey’le konuşmak için uygun ortam yaratmak ister ve bir orman yürüyüşü organizasyonu yapar. Temiz havanın ve yürüyüşün Kemal Bey’e iyi geleceğini ve böylece evlilik muhabbetini kolayca açabileceğini düşünen Nurhan, ormanda başlarına gelecek aksilikleri hiç hesaba katmaz…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İyi Alman / The Good German Filmini İzle

Etiketler: | 0 yorum
İyi AlmanBir cinayet ve bir aşk öyküsünü aynı anda işlerken 1940’ların çekim koşullarını yeniden canlandıran ve o dönemden kalma arşiv görüntülerini de kullanan bu birinci sınıf tarihsel gerilimin öyküsü, Joseph Kanon’ın aynı adlı romanından uyarlanmış. Amerikalı bir savaş muhabiri, bir zamanlar sevgilisi olan Alman kadını bulmak için savaş sonrası Amerikan işgali altındaki harap Berlin’e döner.
The Good German İyi Alman Filmi İzle Kanaltürk
Yönetmen:Steven Soderbergh, 
Oyuncular:George Clooney, Cate Blanchett, Tobey Maguire, Christian Oliver, Tony Curran, Beau Bridges, Jack Thompson, Dave Power, Vladimir Kulikov, Igor Korosec, J. Paul Boehmer,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Yudum Sevgi Filmini İzle Kadir İnanır Hale Soygazi

Etiketler: | 0 yorum
Aygül, dört çocuğunu işsiz güçsüz, hayırsız kocasının yardımını görmeden büyütmeye çalışan mutsuz bir kadındır. İş başa düştü diyerek bir fabrikada çalışmaya başlar ve bu onun bilinçlenme sürecinin ateşleyicisi olur. 

İşe yaramaz kocasını terk eder, çocuklarını alıp başka bir eve taşınır ve bu arada söylentilere aldırış etmeden fabrikadaki işi bulmasına aracı olan adamla yakınlaşmaktan kaçınmaz.
YönetmenAtıf Yılmaz
OyuncularKadir İnanır
Hale Soygazi
Macit Koper
Meral Çetinkaya
SenaryoFehmi Yaşar
YapımYeşilçam Film
Delta Film
Yapım Yılı1984
ÜlkeTürkiye
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Böyle Bir Şey Var Mı Özge Özberk, Bülent Seyren, Hakan Ertaik

Böyle Bir Şey Var Mı 12 Aralık     2012  İzle Cengiz Semercioğlu bugün Aşk’a 103 Adım adlı yeni oyunları ile oyuncular Özge Özberk, Bülent Seyren ve Huzur Sokağı dizisinin oyuncusu Hakan Ertaik'i konuk ediyor.

Yılların deneyimli gazetecisi Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programında, günün en çok konuşulan haberleri, en taze magazin dedikoduları, televizyon ve dizi dünyası, ünlülerden en renkli haberler, konserler, albümler, filmler, popüler kültür ve sosyal medyada konuşulanlar, sohbet, eğlence, sağlık ve birbirinden renkli konuklar ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280