3 Haziran 2011 CHP Gaziantep Mitingi İzle

chp kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi video görüntüleri 3 haziran, kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi 3 haziran, 3 haziran kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi, chp gaziantep mitingi, chp kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi full izle, chp kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi canlı izle 3 haziran, CHP Gaziantep mitingi saat kaçta, chp gaziantep mitingi video görüntüleri, chp kılıçdaroğlu GaziAntep mitingi konuşma videosu 3 haziran, 3 haziran chp antep mitingi saat kaçta, kılıçdaroğlu antep mitingi 3 haziran konuşma videosu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Haziran Cuma günü antep ‘geliyor.
Daha önce geliş tarihi tam belli olmayan Kılıçdaroğlu’nun 3 Haziran’da büyük ihtimalle Demokrasi Meydanı’nda miting yapacağı öğrenildi. CHP’den alınan bilgiye göre, tarihin kesinleştiği ancak miting alanının tam olarak netleşmediği belirtildi. Bu arada mitingin saat 17'de yapılacağını ve Kılıçdaroğlu’nun müjde vereceği öğrenildi.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Teke Tek Özel Binali Yıldırım

Teke Tek Özel 2 haziran 2011 bu akşam Türkiye'nin gündemi sorgulanıyor.

Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı soruyor, Eski Ulaştırma Bakanı ve AKP İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, canlı yayında yanıt veriyor.

22 Ağustos'ta yürürlüğe girecek internette filtre dönemi sansür mü değil mi?
12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de iktidar partisinin şansı ne?
Türkiye'nin hızlı tren ve ulaşım ağı önümüzdeki dönemde nasıl şekillenecek?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Söz Sende Şehbal Şenyurt Arınlı Mehmet Bekaroğlu

Muğla Bağımsız Milletvekili Adayı Şehbal Şenyurt Arınlı ve HAS Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Bekaroğlu, Balçiçek İlter'le Söz Sende 2haziran 2011 konuğu oluyorlar.

Şehbal Şenyurt Arınlı ve Mehmet Bekaroğlu, seçime günler kala projelerini ve seçim çalışmalarını Balçiçek İlter'le Söz Sende'de anlatıyorlar.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Saba Tümer'le Bu Gece Gülben Ergen Mustafa Sandal

Saba Tümer'le Bu Gece 2 haziran 2011 perşembe izle, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal konuk oluyor. İki yıl aradan sonra yeni bir single hazırlayan Gülben Ergen, Mustafa Sandal ile düet yaptığı "Şıkır Şıkır" adlı şarkıyı anlatıyor.

"Dünya Sihirbazlar Birliği"nden en iyi sihirbaz ödülünü alan Sihirbaz Doruk Ülgen, Saba Tümer'le Bu Gece'de hünerlerini sergiliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

HT Gündem Güher ve Süher Pekinel

Gülin Yıldırımkaya ile HT Gündem 2 haziran 2011 bugün dünyaca ünlü piyano sanatçısı Güher ve Süher Pekinel kardeşleri ağırlıyor.

Beş yıldır büyük bir özveri ile yürüttükleri üç önemli sosyal sorumluluk projesinin tüm detayları... İlköğretimde müzik derslerinde başlayan yeni dönem ne anlama geliyor? Milli Eğitim Bakanlığı ile beraber yürüttükleri projede hangi aşamaya gelindi? Carl Orff müzik sistemi nasıl işliyor?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280