Gerçek Efsaneler 2 Urban Legend 2

Amy, şehir efsanesi olmadan kurtulabilecek mi? Gerçek Efsaneler 2 filmini izle, Şehir efsaneleri gerçek olursa?Alpine Üniversitesi'nde sinema öğrencisi olan Amy Mayfield bitirme projesi olarak "Şehir Efsaneleri" isimli bir film çekmeye başlamıştır fakat film ekibinde bulunan arkadaşları teker teker korkunç kazalarla ölürler. Bundan şüphelenen Amy, kendi de bir şehir efsanesine dönüşmeden bu olayı yapanı bulmaya çalışacaktır.
Orijinal Adı Urban Legend 2 Gerçek Efsaneler 2 filmi izle
Yönetmen John Ottman
Oyuncular Jennifer Morrison
Matthew Davis
Hart Bochner
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Spot

Dünyanın en akıllı köpeği, suçlulara karşı. Spot filmini izle, Dünyanın en akıllı köpeği, suçlulara karşı!Uçuk postacı Gordon Smith'in bugüne kadar başa çıkamadığı hiç köpek olmamıştır, ama ona güzel komşusu Stephanie'nin genç oğlu James'e bakıcılık yapması teklif edildiğinde, köpeklerle anlaşma yeteneği tartışmaya açılmıştır.
David Arquette
Michael Clarke Duncan
Leslie Bibb
Joe Viterelli
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Cezalandırıcı Demolition Man

2032 yılında geçen macera ve aksiyon dolu bir film... Cezalandırıcı filmini izle, En cesur polis en acımasız katile karşı...Yıl 2032'dir ve çok tehlikeli bir suçlu olan Simon Phoenix, 35 yıldır dondurularak saklanıldığı Cryo Hapishanesi'nden kaçar. Phoenix psikopatıyla başa çıkamayan görevliler 1990'lı yılların tarzında eski moda bir suçluyla savaşacak, eski moda bir polise ihtiyaç olduğuna karar verirler. İhtiyaç duydukları polis, Phoenix ile olan son karşılaşmasından sonra Cryo Hapishanesi'nde dondurulan Spartan'dır. Onun da dışarıya çıkarılmasıyla ortalık gittikçe ısınmaya başlar.
Orijinal Adı Demolition Man Cezalandırıcı filmi izle
Yönetmen Marco Brambilla
Oyuncular Sylvester Stallone
Wesley Snipes
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Dummy

Her bitiş bir başlangıcı da beraberinde getirir... Dummy filmini izle, Steven, yaşadığı semtten sıkılmış, hayatına yön vermeye çalışan genç bir adamdır. Onu tek anlayan kişi ünlü bir rock star olmak isteyen punk'çu komşuları Fangora'dır. Ancak Steven günün birinde işinden olur ve aslında bu onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı anlamına gelmektedir.
Orijinal Adı Dummy filmi izle
Yönetmen Greg Pritikin
Oyuncular Adrien Brody
Milla Jovovic
Illeana Douglas
Vera Farmiga
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Beyaz Tehlike White Rush

Suç, amatörlerin oynayacağı bir oyun değildir... Beyaz Tehlike filmini izle, Herkes 6 milyon doların peşinde! Bir uyuşturucu pazarlığında anlaşmazlık çıkınca, 6 milyon dolar değerindeki kokain beş arkadaşa kalır. Her biri bunun muhteşem bir fırsat olduğunu düşünür. Fakat hiçbirinin fark etmediği bir şey vardır. O da satıcılardan birinin sağ kaldığı ve sabırsız Meksikalı patronun kokaine ulaşmak için her yolu denediğidir. Şimdi paranın peşinde profesyoneller vardır ve riskler daha da fazlalaşmıştır.
Orijinal Adı White Rush Beyaz Tehlike filmi izle
Yönetmen Mark L. Lester
Oyuncular Judd Nelson
Louis Mandylor
Sandra Vidal
Tricia Helfer
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Aybüke

Kanal 7 Türk sineması kuşağı... Aybüke filmini izle, Bir grup direnişçi işgal güçleriyle mücadele etmektedir. Direnişçiler, liderleri Şahin Bey'e bağlılığın yanında derin bir sevgi duymaktadır. Şahin Bey, bir çatışma sırasında oğlunu kaybeder. Diğer yandan kızı Aybüke küçük dünyasında olup bitenleri anlamaya çalışmaktadır. Çocukları savaşta bekleyen en önemli tehlike ise uçaklardan atılan oyuncak şeklindeki bombalardır.
Yusuf Sezgin
Gül Kahyaoğlu Aybüke filmi izle
Hümeyra Nur
Muzaffer Çetinyılmaz
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Destere

Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır!" Destere filmini izle, Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati, aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri "Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır" oyununun tam ortasına düşerler.
Peker Açıkalın Destere filmi izle
Erol Günaydın
Tuna Orhan
Beyazıt Öztürk
09.09_2013 Image Banner 336 x 280