Umutsuz Ev Kadınları 40. Bölüm Fragmanı İzle 25 Ekim 2012

Umutsuz Ev KadınlarıNermin, Nazan’ın kendisine, Altay’ın katil olduğunu söylemesine rağmen, ona inanmıyor ve Altay’la evleniyor. Elif, Sibel’in kendine uygun bir erkek arkadaş bulmasıyla rahatlar ancak, işler beklediği gibi gitmez. Onu Ömer’den uzak tutmaya çalışırken, en yakın arkadaşının kocasıyla yakınlaşmasına engel olamaz. Zeliş, Kudret’in evi satmaya kalkmasıyla çılgına döner ve onu kararından vazgeçirmek için her yolu dener.

 Umutsuz Ev Kadınları 40. Bölüm İzle 25 Ekim 2012 Birbirlerini kıskandırmak için yaptıkları hareketler Nermin’in düğününde küçük bir kıyamet kopmasına neden olur. Yasemin, Sinan’ın başucunda iyileşmesini beklerken, zor günlerinde destek olan Kenan’a kendini borçlu hisseder. Ona eşlik etmek zorunda kaldığı yemek ikisi için de pek iyi sonuçlanmayacaktır. Kadınlar bir yandan kendi dertleriyle uğraşırken diğer yandan da Nermin’e düğün hazırlıkları için yardım ederler. Altay’ın korkunç sırlarını Nazan’dan öğrenen Yasemin, Nermin’in evlenmesine engel olmaya çalışır. Düğün sırasında gelecek korkunç habere ise hiçbiri hazırlıklı değildir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kurtlar Vadisi Pusu 168. Bölüm Fragmanı İzle 25 Ekim 2012

Vadi'de kartlar yeniden dağıtılıyor!
Polat Alemdar’ın hastanede acı bir haber alır. Peki, ölen Hikmet mi, yoksa Zaza mı?

İhtiyarlar Başkanı’nın emri altına girmek isteyen KGT’ci gençleri yeni bir görev beklemektedir. Arkadaşlarını kurtarabilmek için bu görevi kabul eden gençlere bir de sürpriz yapılacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu 168. Bölüm İzle 25 Ekim 2012 İhtiyarlar Başkanı görevi tek başına Mete Aymar’a verecek mi? Ve Başkan Polat hakkında yeni bir karar verir. Polat Alemdar’a gelen sürpriz teklif, onun bu teklife yanıtı ve aynı teklifin gittiği isim...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280