Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Aralık 2012 izle

Haydar Bal cinayeti, Cemile Bal, Küçük Elif Dinlemez kaçırıldımı, Mehmet Sabri Taşdemir, Cinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda alanlarında uzman bir hukukçu ve psikiyatrist yer alıyor.

Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Fettah Can Alper Kul, Ruhi Sarı Aslıhan Güner İzle

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor 28 Aralık 2012 İzle bu haftaki konukları; sevilen sanatçı Fettah Can ve Moskova'nın Şifresi Temel filminin başrol oyuncuları Alper Kul, Ruhi Sarı ve Aslıhan Güner oluyor.

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor yeni, dinamik, özenle hazırlanmış, interaktif, komik, eğlenceli, neşeli, hoşsohbet, müzikle dolu bir sohbet programı...

Mahalle kültüründen kopmayan, samimi, içten, sıcak sohbetiyle muhabbet ehli Çöpdemir, sanat dünyasından ve hayatın içinden konuklarıyla gülümsüyor, gülümsetiyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şubat 15. Bölüm Fragmanı İzle 4 Ocak 2013

Şubat, ondan yardım isteyen Samim Akça'ya yardım edecek mi?
Yağmur'un suçsuzluğu kanıtlanmış ve hapisten çıkmıştır. Ancak Şubat ortada yoktur. Şubat, Yağmur'un dışarı çıkması için büyük bir değişim geçirmiştir. 

Samim Akça, oğlunun gözlerinin önünde öldürülmesinden sonra büyük bir şok yaşamış ve çözüm için Şubat'tan yardım istemek zorunda kalmıştır. Deli İbrahim, Gülüm’ü bulmuş ve Bahar’a emanet etmiştir. Duble abisinin bu durumundan şüphelenmeye başlamıştır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hayata Şans Ver İsmail Avşar Hülya Sarı Küçük İzle

Hayata Şans VerYeşim Salkım’ın sunduğu “Hayata Şans Ver” hafta içi her akşam Cine5 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Ünlü konuklar ve sohbetle renklenen programda Yeşim Salkım, ikinci şansa sahip olmak isteyenlerle, onlara yardım etmek isteyen gönüllüleri buluşturuyor. 

Hayata Şans Ver 27 Aralık 2012 İzle Programın bu geceki bölümüne Otizm Anka kursu eğitmeni İsmail Avşar, ve otizmli oğlu için mücadele eden Hülya Sarı Küçük konuk oluyor. “Hayata Şans Ver” hafta içi her akşam Cine5 ekranlarında sizlerle.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280