Ölüm Şehri Die Wolke, The Cloud Filmi İzle

Almanya'da meydana gelen nükleer bir felaket 38 bin kişinin ölümüne neden olur. Bu felaketten kurtulanlar arasında Hannah ve Franz de vardır. Genç aşıklar henüz hayatta kaldıklarına sevinemeden, Hannah'nın nükleer reaksiyona maruz kaldığı gerçeğiyle yüzleşirler.
Orijinal Adı Die Wolke, The Cloud
Yönetmen Gregor Schnitzler
Oyuncular Jennifer Ulrich
Carina N. Wiese
Claire Oelkers
Elisabeth Niederer
Emanuela von Frankenberg
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sıkı Takip Lethal Filmini İzle

Sam'in gücü, Federov'u alt etmeye yetecek mi? Eski bir KGB ajanı olan Anatoly Federov, ajanlıktan ayrıldıktan sonra Rus Mafyasıyla birlikte silah kaçakçılığı işine girmiştir. Bunun dışında Amerikan ordusuna ait çok gizli bilgileri de, yabancı devletlere satmaktadır.
Orijinal Adı Lethal
Yönetmen Dustin Rikert
Oyuncular Heather Marie Marsden
Frank Zagarino
Lorenzo Lamas
Mark Mortimer
Senaryo Jeff Wright
Robert Yap
Yapım Silverline Pictures
Yapım Yılı 2005
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bilinmeyen Mesajlar Messages Deleted Filmini İzle

Senaryo yazarlığı yapan Joel'in telesekterine gelen garip mesajlardan sonra şehirde garip cinayetler işlenmeye başlar. Telesekretere gelen her yeni mesaj, yeni bir cinayet demektir ve bir süre sonra Joel, bu ölümlerin sorumlusu olarak görülür.

Joel bu işten kendini temize çıkarmayla çalışırken, olayın ardındaki acı gerçekle de yüzleşecektir.
Orijinal Adı Messages Deleted
Yönetmen Rob Cowan
Oyuncular Matthew Lillard
Deborah Kara Unger
Gina Holden
Senaryo Larry Cohen
Yapım Waterfront Pictures
Yapım Yılı 2009
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm İzle 19 Nisan 2011

Ali, Balıkçı'nın bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmesine rağmen, Cemile'nin yine de evlenme teklifine evet demesi karşısında şok olur. Bütün konuşulanlara çocuklar da şahit olur. Onlar da en az babaları kadar şaşkındır. Carolin, eve çok geciken Ali'yi merak etmektedir. Ali eve geldiğinde kıyamet kopar.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 19 Nisan Bölümü İzle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 19 Nisan Fragmanı izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 19 Nisan Full İzle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 19 Nisan HD izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 19 Nisan Özeti, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 19 Nisan Videosu izle
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm İzle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölümü İzle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm Fragman izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm Fragmanı izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm Full İzle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm HD izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm Özeti, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 29. Bölüm Videosu izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Son Bölüm İzle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280