Bir Erkek Bir Kadın 72. Bölüm İzle 16 Aralık 2012

Etiketler: , | 0 yorum
Kişisel bakım 
Zeynep ve Ozan'ın ilişkilerinin mahremiyetin kalmadığı, birbirlerinin yanında yaptıkları kişisel bakımdan belli olmaktadır. Sivilcesinden rahatsız olan Ozan, Zeynep’in kremini kullanınca başına neler gelecektir?

Spor salonu
Zeynep ve Ozan birlikte spor yapmaya karar verir. Ve o kadar kararlıdırlar ki soluğu spor salonunda alırlar. Çiftimizin onları orada bekleyen soluksuz tempodan henüz haberleri yoktur. 

Yabancı misafir
Zeynep ‘Kültürlerarası Paylaşım’ Programından Japon bir öğrenciyi misafir etme hakkını kazanır. Yatsumi Nagawaga Türkçe öğrenmek amacıyla Zeynep’le Ozan’a misafir olur. Türkçe’nin inceliklerini öğrenirken kendi kültürünü bizimkilere tanıtır.

Tatlı kitabı
Zeynep, tatlı yapma konusundaki becerisini bir adım ileri götürmesi gerektiğini düşünür ve bir kitap yazmaya karar verir. Zeynep, edebiyat ile tatlı tariflerini bir araya getirmeye çalıştığı kitaba kendini o kadar çok kaptırır ki, Ozan da bu süreçten payına düşeni alır. 
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Erkek Bir Kadın 71. Bölüm İzle 15 Aralık 2012

Dolandırıcı
Günlük hayatta Zeynep ve Ozan'ın maruz kaldıkları irili ufaklı dolandırıcılıklar... Duygu sömürüsüyle para koparanlar, rakam oyunlarıyla tırtıklayanlar, indirimmiş gibi gösterip kazıklayanlar bu skeçte ekrana gelecek. 

Berber Hikmet
Zeynep Ozan’ı kendi kuaför salonuna götürür. Önce direnen Ozan, sonunda Zeynep’in ısrarlarına teslim olur. Ama Ozan’ın aklı, mahalle berberi Hikmet abisindedir.

TV seyretme halleri 
Ozan ve Zeynep’in gün boyu önünden ayrılmadıkları TV ile ilgili yaşadıkları TV dizilerini aratmaz.

Maç var 
Ozan’ın maç izleme halleri Zeynep’e neler hissettirecek? Fanatik Ozan, maç izlemek için nelerden vazgeçecek?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sevimli Frankeştayn Filmini İzle

Timur Frank, nişanlısı ile birlikte Ruh Seven Derneği'nin toplantısına katılır. Toplantıdakilerin ısrarla ruhların varlığını kabul etmelerine rağmen Timur, onlara karşı çıkıp aklı ve pozitivizmi savunur. Ruh çağırma seansı sırasında da onları korkutur. Bu esnada gelen esrarengiz bir adam, dedesinin vasiyetini Timur'a verip, ortadan yok olur. 

Bunun üzerine Timur, dedesinin kalesine gidip onun hayatının projesi olan ölümü yenme deneyini uygulamaya koyar. Bunu başarır ama bu kez de köylüler onu engellemeye çalışır.
YönetmenNejat Saydam
OyuncularBülent Kayabaş
Turgut Özatay
Sevda Karaca
Meral Orhonsay
SenaryoNejat Saydam
Yapım Yılı1975
ÜlkeTürkiye
09.09_2013 Image Banner 336 x 280