Yeraltı Canavarı Tremors

Kasabanın kaderi, iki genç adamın elinde... Yeraltı Canavarı filmini izle Kanaltürk, Kasabanın kaderi, iki genç adamın elinde...
Nevada'daki küçük bir kasabada olağan dışı şeyler yaşanmaya başlamıştır. Kasaba sakinleri birer birer ortadan kaybolmaktadır. Bunun nedeni, yer altında yaşayan ve insanları avlayan canavarların kasabayı istila etmesidir. Kasaba sakinleri, Val ve Earl'ün öncülüğünde, dev canavarlara karşı savaşmaya başlar.
Orijinal Adı Tremors Yeraltı Canavarı filmi izle
Yönetmen Ron Underwood
Oyuncular Kevin Bacon
Fred Ward
Finn Carter
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Para Treni Money Train

Trene bin ya da yoldan çekil! Para Treni filmini izle, John ve Charlie süt kardeşlerdir. John siyah, Charlie ise beyazdır. John sorumluluk sahibi bir insandır ve dövüş sanatları ustasıdır. Charlie ise büyük bir kumarbazdır. Fakat her ikisi de New York polisidir. Her ikisi de istasyona gelip sarhoş numarası yaparak kendilerini soymaya kalkışanları yakalarlar
Orijinal Adı Money Train Para Treni filmi izle Kanaltürk
Yönetmen Joseph Ruben
Oyuncular Wesley Snipes
Woody Harrelson
Jennifer Lopez
Robert Blake
Chris Cooper
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Romeo Ölmeli Romeo Must Die

Han, kardeşini öldürenlerin peşine düşer... Romeo Ölmeli filmini izle, Acımasız geleneklere sıkı sıkıya bağlı iki büyük aile, amansız bir savaşın içindedir.

Zenci ve Asyalı çeteler Oakland'ın karanlık dünyasının kontrolünü ele geçirmek için müthiş bir savaş vermektedir. Asyalı çetenin başında Po adında acımasız bir lider vardır. Po'nun öldürüldüğü haberi, eski bir polis olan ve o sırada Hong Kong'da bir hapishanede tutuklu bulunan büyük kardeşi Han'a ulaşır.
Orijinal Adı Romeo Must Die Romeo Ölmeli izle TV8
Yönetmen Andrzej Bartkowiak
Oyuncular Jet Li
Aliyah
Isaiah Washington
Russell Won
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

W Filmini İzle

2000-2004 yılları arasındaki sallantılı başkanlık yıllarıyla yoğunlaşan hikaye, 1967'de George Bush'un üniversite yıllarındaki çılgın hayatından başlayıp, W filmi izle, askerlik yılları, Texas valiliği ve ailesinin petrol işleri ile devam eder. Aynı zamanda babasının gölgesinde kalmamaya çalışan Bush, geçirdiği inanılmaz değişim ile babası gibi Beyaz Saray'a adım atar. Buna rağmen babası tarafından kabul göremeyen G. W. Bush'un asıl macerası Beyaz Saray'a girmekle başlar.
Orijinal Adı W film izle Fox TV
Yönetmen Oliver Stone
Oyuncular Josh Brolin
Jeffrey Wright
Thandie Newton
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kolpaçino

Bir şehir efsanesi... Bir şehir efsanesi... Kolpaçino filmini izle, Tayfun, İstanbul'un ünlü mafya babalarından biri olan Ateş bey'in uyuşturucu mallarını dağıtan bir ayakçıdır. Özellikle sosyetik gençlerin arasına karışıp onlara mal satar. Onların yaşadığı hayata hayrandır. Hep öyle olmak ister. Bir gün bir kurnazlık yaparak Ateş bey'in mallarını kendi hesabına indirir ve parayı getirmez.
Şafak Sezer Kolpaçino filmi izle Fox TV
Aydemir Akbaş
Hakan Ural
Ali Sürmeli
Eriş Akman
Hakan Aysev
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Temizlikçi Cleaner

Sinema Eski bir polis memuru olan Tom, bir süredir olay yerlerinin temizlik işlerini yaparak geçimini sağlamaktadır. Temizlikçi filmini izle, Her zamanki gibi temizlik yapmak üzere verilen adrese giden Tom, daha sonra bir cinayetin örtbas edilmesi için kendisini kullandıklarını fark eder.
Orijinal Adı Cleaner Temizlikçi filmi izle TRT1
Yönetmen Renny Harlin
Oyuncular Samuel L. Jackson
Ed Harris
Eva Mendes
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Dehşetin Gözleri 2 Cabin Fever 2

Bir grup lise öğrencisinin başına gelen korkunç olaylar... Dehşetin Gözleri 2 filmini izle, Bu defa yayılmaya kararlı!
Bir grup lise öğrencisi bir kasabada, ormanın içinde göl manzaralı parti vermek için bir ev kiralarlar. Nereden geldiği belli olmayan ancak su içene bulaşan bir virüsün ellerine düşerler ve yaşam mücadelesi başlar.
Orijinal Adı Cabin Fever 2 Dehşetin Gözleri 2 filmi izle Star TV
Yönetmen Ti West
Oyuncular Rider Strong
Noah Segan
Alexander Isaiah Thomas
Alexi Wasser
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Aramızda Casus Var Burn After Reading

Zeka, göreceli bir kavramdır... Aramızda Casus Var filmini izle, Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA'deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir CD'ye kaydeder.

Cox'un boşanmanın eşiğinde olduğu eşi Katie, CD'yi çalar ve gittiği spor salonunda unutur. Salonda çalıştırıcı olan Chad ve aynı yerde yönetici olarak çalışan Linda, Chad'in tesadüfen bulduğu CD ile Cox'a şantaj yapmaya başlarlar.
Orijinal Adı Burn After Reading Aramızda Casus Var filmi izle Show TV
Yönetmen Ethan Coen
Joel Coen
Oyuncular George Clooney
Frances McDormand
Brad Pitt
John Malkovich
09.09_2013 Image Banner 336 x 280