Bir Fikrin Mi Var? 27 Şubat 2011 Pazar İzle NTV

Hayatı kolaylaştıracak, ihtiyacı karşılayacak, yatırıma dönüştürülebilecek , yenilikçi ve fark yaratacak fikirleri ve projeleri ödüllendirmeyi amaçlayan “Bir Fikrin mi Var?” yarışması Vodafone İş Ortağım’ın katkılarıyla NTV’de başlıyor. JÜRİDE ALİ SABANCI, ÖMER KIZIL VE GÜLDEN YILMAZ 1 Milyon Türk Lirası’nı bulacak oldukça iddialı büyük ödülüyle dikkat çeken yarışmanın jürisi de tanınmış işadamlarından oluşuyor.

Celal Pir’in sunacağı yarışmada, genç kuşağın başarılı girişimcileri Ali Sabancı, Ömer Kızıl ve yine iş dünyasının başarılı kadın girişimcilerinden Gülden Yılmaz jüri masasında oturacak… Maltepe Üniversitesi salonunda çekilen “Bir Fikrin mi var?” programının ilk bölümünde birbirinde iddialı 8 ayrı fikir yarışıyor. Yurdun dört bir yanından gelen fikir sahipleri jüri karşısında kıyasıya bir mücadeleye girerken salonda bulunan öğrencilerden de koruma hakkı kazanabilmek için ter döküyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gülay Afşar ile Hafta Sonu 27 Şubat 2011 Pazar İzle

Tatil sabahları neşesine kavuşuyor.Gülay Afşar, canlı yayın konukları, bağlantıları, son dakika gelişmelerinden detaylar, magazin ve kültür- sanat gündemi ile ekranda. Hafta sonunda bilgi verirken neşesi de eksik olmayan program seyircileri ve müzikleriyle çok eğlenceli...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gölgede Muhabbet Doğa Rutkay,Uğur Uludağ,Erhan Yazıcıoğlu

Gölgede Muhabbet 27 şubat pazar Gölgede Muhabbet'e bu akşam tiyatro, sinema ve televizyonun adından çok söz ettiren yıldızı Doğa Rutkay, güldürüye getirdiği farklı bakışla Uğur Uludağ, ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu konuk oluyor.

Kendimizden fark yaratan bireyler çıkaralım, hatalarımızın üniversitesinden mezun olalım diye... İşimizde, hayatımızda, aşklarımızda, yaratıcı bakışla 'nasıl yönetebiliriz acaba?' diye... Ali Poyrazoğlu Gölgede Muhabbet'te sizleri bekliyor!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Müzik ve Yol Amasya Mustafa Yeni

Müzik ve Yol'un bu haftaki rotası, şehzadeler şehri Amasya! Tarihi Amasya'nın eşsiz manzaralı Çakallar Tepesi'nde bağlama sanatçısı Mustafa Yeni ile birlikte Amasya türkülerinden örnekler... Yeşilırmak Nehri kıyısında Udi İlhan Demirci'den Amasyalı sanat müziği üstatları ve müzikleri hakkında keyifli bir sohbetin ardından doyumsuz sanat müziği eserleri... Amasya Belediyesi Konservatuvar Müdürü Muammer Palamut ile birlikte Tarihi Bimarhane'de Amasya'nın müzik ve kültürü hakkında keyifli sohbet...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Burası Haftasonu Özge Özberk,Taylan Karabağ,Erol Büyükburç

Burası Haftasonu 27 şubat 2011 pazar izle, Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yararına yürütülen "Adım Adım Büyüyorum" projesini konuşmak üzere ünlü oyuncu Özge Özberk, Oylum Talu'nun konuğu oluyor. Projeye katkılarını ve projenin çocuklara yararını anlatıyor.

Ardından İstanbul 2011 Gastronomi Festivali'nde gümüş madalya kazanan şef Taylan Karabağ, Burası Haftasonu'nda buzdan heykel yapıyor.

Son olarak, Türk Popüler Müziği'nin 60'lı ve 70'li yıllardaki en popüler sanatçısı, şarkıları hala dillerden düşmeyen Erol Büyükburç, Oylum Talu'nun konuğu oluyor ve yeni şarkılarını Burası Haftasonu izleyicileri için seslendiriyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Check- Up Çocuklarda görülen deri döküntüleri

Check- Up 27 Şubat Çocuklarda görülen deri döküntüleri... Leyla Ataman ile "Check- Up"a, Amerikan Hastanesi Pediatri Uzmanı Dr. Ayla Kamburoğlu ve Amerikan Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Halil Beyazıt konuk oluyor.

Hangi sorunlar çocuklarda deri döküntüsüne neden olur?
Yeni doğan döneminde en sık görülen cilt döküntüsünün nedenleri nelerdir?
Çocukluk çağında hangi enfeksiyon hastalıkları ciltte döküntü ile seyreder?
Çocukluk çağı egzaması nedir, daha çok kimlerde görülür?
Çocuklarda sık karşılaşılan bir problem olan "isilik" nedir, çözüm için neler yapılması gerekir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Güne Merhaba Haftasonu Tuğba Özay

Güne Merhaba Haftasonu 27 Şubat pazar izle, Pınar Esen bugün iki ünlü ismi ağırlıyor: Kanun Ustası Göksel Baktagir ve yeni albümü çıkan ünlü manken Tuğba Özay...

Pınar Esen ile Güne Merhaba Hafta Sonu'nda, hafta sonu gazetelerinin öne çıkan haberlerinin ardından kültür-sanat, spor ve siyaset gündeminin önemli konuları detaylı olarak ele alınıyor. Program, izleyicilerin CNN Türk sosyal paylaşım sitelerindeki katılımıyla şekilleniyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bugün Hafta Sonu Emre İlhan Elgiz Yılmaz

Bugün Hafta Sonu 27 şubat Bugün TV izle, Ceren Bektaş'ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları yine çok renkli... Estetik uzmanı Doktor Emre İlhan ve Galatasaray İletişim Fakültesi'nden Yard. Doç. Dr. Elgiz Yılmaz'ın konuk olduğu programda, gençler arasındaki estetik furyasını konuşuluyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Balinanın Sırtında Whale Rider Filmi

Kabile şefi Koro'nun erkek ikizleri ölünce, Koro, kızı Pai'yi geleceğin lideri olarak görmek istemez. Pai olgunlaştıkça, Koro, kabile için bu talihsiz durumun kızının doğumuyla başladığına dair kendini ikna eder ve kabilesindeki insanlara, oğullarını kendisine getirmesi ve yeni liderlerini bu çocukların içinden seçeceğine dair bir çağrı yapar.
Orijinal Adı Whale Rider
Yönetmen Niki Caro
Oyuncular Keisha Castle-Hughes
Rawiri Paratene
Vicky Haughton
Cliff Curtis
Senaryo Niki Caro
Yapım ApolloMedia
Yapım Yılı 2002
Balinanın Sırtında izle, Balinanın Sırtında filmi, Balinanın Sırtında filmi izle, Balinanın Sırtında filmi full izle, Balinanın Sırtında filmi kanal 24 tv izle,
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Keşke Olmasaydı 21 Şubat Krizi

Okan Başara'nın sunduğu programda bu hafta bilinmeyenleri ve ilkleriyle 21 Şubat krizi ele alınıyor.

Tarihin en büyük ekonomik krizinde neler yaşandı?
Türk lirasını değerlendirme operasyonuyla halk bir kere daha mı kandırıldı?
Krizden 11 gün önce hangi bakanın kriz geliyor uyarıları dikkate alınmadı?
IMF kredisi ile İsrail'e verilen tank ihalesi arasındaki ilişki neydi?
Bir ilçe krizde nasıl battı, neden kurtarılamadı?
40 yıllık sanayi kuruluşu nasıl iflasla tanıştı?
Demirbank'ı devlet mi batırdı?
Başbakanlık önünde büyük ses getiren eylemler nasıl yapıldı?

21 Şubat ekonomik krizinin içindeki bu ince operasyonla ilgili, eski IMF bürokratı ve 12 Mart'ın bakanlarından Kemal Kurdaş'ın çarpıcı iddiası Keşke Olmasaydı'da…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280