Esra Harmanda ile Hadi Konuşalım Emre Kongar

Esra Harmanda ile Hadi Konuşalım 29 Nisan 2011, Esra Harmanda'nın bugünkü konuğu; Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. Emre Kongar... Akademik kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atan Emre Kongar'la toplum bilimci gözüyle Türkiye manzarasına ve büyük yankı uyandıran son kitabı "İçimizdeki Zalim"e dair dopdolu ve çok keyifli bir söyleşi ekrana geliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kraliyet Düğünü Canlı İzle NTV

2011'in en şaşaalı düğünü için geri sayım başladı. Özellikle 'davetiye listesi krizi' nedeniyle sık sık gündeme gelen Kraliyet düğünü Türkiye'de de televizyondan canlı olarak yayınlanacak.

Ünlü çiftin Westminister Kilisesi'ndeki düğünü ve düğün öncesindeki kortej ve çiftin Buckingham Sarayı'ndan halkı selamlaması en özel anlarıyla NTV ekranında olacak. 12:00'de başlayacak özel yayın 16:00'ya kadar sürecek. BBC Türkçe Servisi ile işbirliğiyle, Westminister Kilisesi ve Buckingham Sarayı'ndaki canlı gelişmeler gün boyu yayınlanacak.

Modacı Atıl Kutoğlu, gazeteci-yazar Nilüfer Kuyaş ve NTV Tarih Dergisi'nden Ayşen Gür İngiliz Kraliyeti'nin geleneklerini, düğünün özelliklerini, gelin ve davetlilerin kıyafetlerini değerlendirecek.

NTV muhabiri Can Ertuna, BBC Türkçe'den Selin Girit de gün boyu Londra'dan ayrıntıları NTV izleyicileri ile paylaşacak. Kraliyet muhabirleriyle de canlı bağlantılar yapılacak.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Terör Görünümü View of Terror Filmini İzle

Yakışıklı bir sevgili ve iyi bir dosta sahip olduğunu düşünen genç kadın, kısa süre içinde ellerinden kayıp giden mutlu hayatının acısını çekmeye başlar. Tam da bu sırada başlayan telefon tacizleri, gittikçe tehlikeli bir noktaya doğru sürüklenmesine yol açar.

Orijinal Adı View of Terror
Yönetmen Louis Bélanger
Oyuncular Shannen Doherty
Michel Francoeur
Jayne Heitmeyer
Sean Tucker

Terör Görünümü filmi konusu ne, Terör Görünümü filmi hangi kanalda, Terör Görünümü filmi, oyuncuları
09.09_2013 Image Banner 336 x 280