Ben Bilmem Eşim Bilir 30 Mart 2013 İzle Kanal D

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde; erkekler, lezzetli yaprak sarmaları yemek için çaba gösterirken, hanımlar yeni bir oyun olan “başüstüne aşkım” oyununu oynayacaklar. Bu bölümde; Bensu Genç – Evren Erdem , Ruşen – Hamdi Dağer, Burcu – İzzet Hayim ve Fulya – Gökhan Küçüközkan çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında trambolin üzerinde zıplayarak attıkları topları filenin içine sokmaya çalışacaklar. İkinci oyunlarında ise eşlerinin tahmin ettiği sayıda geleneksel lezzetlerimizden yaprak sarma yemek için yarışacaklar.

Hanımlarsa ilk oyunlarında yeni bir oyun olan “başüstüne aşkım” oyununu oynayacaklar. Bu oyunda beyler gözleri kapalı olan eşlerine, şişelerin yerini tarif edecek ve kafalarında kırmaları için yönlendirecekler. İkinci oyunda ise hanımlar, futboldaki tüm yeteneklerini sergileyecekleri kafayla gol atma oyunu oynanacak. Hanımların ardından oyun sırası tekrar erkeklere geçecek ve beyler ellerinde çay tepsisiyle hanımların tahmin ettiği sürede parkuru tamamlamak için tüm performanslarını sergileyecekler. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, hanımlar oyuncak ördekleri attıkları vuruşlarla devirmek için ter dökecekler. Final oyununa kalan iki çift ise oynanacakları ters kadeh oyununda rakiplerine üstünlük sağlayıp, otomobilin sahibi olabilmek için mücadele edecekler.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Cinemania Aras Bulut İynemli İzle

Ömür Gedik'in hazırlayıp sunduğu Cinemania 30 Mart 2013 bu haftaki konuğu “Mahmut ile Meryem” filminin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli. Sevilen oyuncu “Mahmut ile Meryem” filminde oynamayı hangi sebeplerden dolayı kabul etti?

Aras Bulut İynemli aşkın tanımını nasıl yapıyor? Neden uçak mühendisliği bölümünde okumayı tercih etti? Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi için neler söylüyor? “Host” ve “G.I. Joe 2” filmlerinin fragmanları, birbirinden taze haberler ve daha fazlası bu hafta Kanal D'de Ömür Gedik'le Cinemania'da!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280