Benim İçin Üzülme 24. Bölüm Fragmanı İzle 18 Haziran 2013

Niyazi ve Buke aşkına bıçak darbesi!
Düğün hazırlıkları...
Avcıoğlu ailesi tatlı bir düğün telaşı içerisindedir. Uçurumdan atlayan Harun, kaçak durumuna düşer. Mustafa, Orhan’ın vurulmasını engellemeye çalışırken, Şahin ve Naz arasındaki ilişkiye tanık olan Bahar bir karar vermek zorundadır. Bu zorlu süreçte Bahar’ın destekçisi Sinan olacaktır. Irmak, sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede, doktorun açıklaması üzerine büyük bir şok yaşar. Niyazi ve Buke nikah masasına oturur. Genç çift bu sefer aradıkları mutluluğu yakalayabilecek midir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Öldüren Buluş / Pursued Filmini İzle

Ben Keats, bilgi teknolojileri üreten bir firmada yöneticilik yapmaktadır. İşinden son derece memnundur ancak bu durum Vincent Palmer’ı iş değiştirmesi konusunda onun aklını çelmeye çalışmaktan alıkoymaz. 

Vincent, büyük şirketler için eleman arayan ve şirket kimi istiyorsa onu ne olursa olsun mutlaka getiren bir beyin avcısıdır. Ben’e ilk önce geleneksel yöntemlerle yaklaşır; ona daha fazla güç ve para önerir. Ancak Ben bu tekliflerden etkilenmeyince Vincent şiddete ve daha sert yöntemlere başvurur. Ben’i ve ailesini öldürmekle tehdit eder. Ben ateşle oynayacak mıdır yoksa Vincent’ın dediğini yapmak zorunda mı kalacaktır?
Orijinal AdıPursued
YönetmenKristoffer Tabori
OyuncularChristian Slater
Gil Bellows
Estella Warren
Michael Clarke Duncan
SenaryoMaggie April
YapımAndrew Stevens Entertainment
Artisan Entertainment
Insight Film Studios
Yapım Yılı2004
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Büyük Oyun / Big Game Filmini İzle

Hapishaneden yeni çıkmış bir katil, polis şefi Reynolds’dan intikam almak için yemin eder. Amacı Reynolds’ın eşi ve doğmamış çocuğunu öldürmektir. Katil iki arkadaşı işe birlikte Reynolds’ın büyük kızını kaçırır. Bu olay sonrasında Reynolds ve üç eski lise arkadaşı plan yapmak için toplanırlar, ancak bu toplantı hepsinin hayatında büyük bir savaş ortamı yaratacaktır.

Orijinal AdıBig Game
YönetmenSteven Dieveney
OyuncularJenn Fee
Rachel Avery
C.Thomas Howell
Todd Julian
SenaryoSteven Dieveney
YapımReef Pictures
Yapım Yılı2008
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Galip Derviş 14. Bölüm Fragmanı İzle 17 Haziran 2013

Derviş iş başında!
Murat Hoca Fırat Doğruloğlu, aynı lisede öğretmen olan sevgilisi Aylin’in hamile olduğunu ve Aylin’in de bunu karısına söyleyeceğini öğrenir. Şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yaparak, kadını öldürür. Galip Derviş’in merhum karısı Belgin’in de okuduğu lise olan olay yerine bu kez Derviş, okul müdürü tarafından çağrılır. Derviş karısının hatıralarıyla yüzleşirken, bir yandan da meslek hayatının en karmaşık denklemini çözmeye uğraşmaktadır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Nazlı Eker Evim Şahane

Pazartesi Günü Beylikdüzü'nde Yaşayan Nazlı Eker ve Ailesinin Banyosunu Yenilyeceğiz!

Evim Şahane 10 Haziran 2013 İzle Nazlı Hanım'ın Banyosunun 3 Günde Evim Şahane Tarafından Nasıl Yenilendiğini Merak Ediyorsanız Evim Şahane 14.30'da Kanal D'de!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Mutfağım Bodrum 10 Haziran 2013

Kanal D’nin sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, hafta içi her gün ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı Mutfağım, Pazartesi günü Bodrum'da.

Nursel Ergin, "Mutfağım 10.05.2013" programı ekibi ile birlikte konuk olacağı evde, ev sahibi ile birlikte "Kıfle", "Kaymaçina", "Girit Usulü Yoğurtlu Et" ve "Domates Çorbası" yapacak.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280