2. Sayfa Armağan Uzun

Hayatın tüm renkleri, 2. Sayfa'da! İkilinin bugünkü konukları Armağan Uzun oluyor...
2. Sayfa 18 kasım izle, 2. Sayfa 18.11.2010 izle, 2. Sayfa Armağan Uzun izle
Türkiye ve dünyadan gazetelere yansıyan en yeni, en taze magazin haberleri, hayata dair en renkli konular 2. Sayfa'da ekrana geliyor. Deneyimli magazin gazetecileri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu programda, ünlü konuklarla tadına doyulmaz sohbetler gerçekleştiriliyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yetenekli Bay Ripley The Talented Mr. Ripley

Tom Ripley'i tanıyor musunuz? Yetenekli Bay Ripley filmini izle, Hayatta başarı kazanma ihtimali zayıf bir genç olan Tom Ripley, zengin babasının isteğiyle, playboy Dickie Greenleaf'i aramaya Avrupa'ya gider. Dickie'nin babasına, onu bulunca geri getirme sözü vermiştir ama zengin Dickie'nin cazip hayatına kapılır ve New York'a dönmek istemez.

Dickie'nin çevresine dahil olmak ve aslında Dickie'nin kendisi olmak ister. Bu çevrede, Dickie'nin nişanlısı Marge ile çalçene ve sevimsiz Freddie de vardır. Bir süre sonra Dickie ondan kurtulmak isteyince Tom paniğe kapılır ve kendini kaybeder.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Perşembe 18 Kasım 2010
Orijinal Adı The Talented Mr. Ripley Yetenekli Bay Ripley filmi izle TNT
Yönetmen Anthony Minghella
Oyuncular Matt Damon
Gwyneth Paltrow
Jude Law
Cate Blanchett
Philip Seymour Hoffman
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Turkish For Beginners 10. Bölüm İzle

Farklı kültürlere sahip iki aile aynı evde yaşarsa... Turkish For Beginners 10. bölüm izle, Gerginlik tatlıya bağlanıyor! Turkish For Beginners 10. bölüm fragmanı izle, Lena, Axel'le arasında olan duygusal bağı sorgulamaya son verir ve ilişkilerini devam ettirme kararı alır. Doris hem iş hem de ev ve çocuklar arasındaki dengeyi sağlamaya çalışırken Metin'i ihmal eder. Turkish For Beginners 18.11.2010 izle, Kısa süreli bir gerginlikten sonra ilişkilerini tekrar canlandırıp her şeyi yoluna koyarlar...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Leaving Barstow Filmi

Andrew okulunu bitirdiğinde fazla seçeneği yoktur. Leaving Barstow filmini izle, Küçük bir şehirde yaşıyordur, hiç parası yoktur ve üstelik bütün sorumluluklarını ve evin bakımını bırakıp kendini içkiye veren bir annesi vardır. Fakat Andrew'un ilgisi şehre yeni gelen kıza doğru yönelince, kendi hayatını yoğunlaşmaya başlar. Leaving Barstow filmi izle Bugün TV, Özellikle de gizemli bir şekilde UCLA'ya kabul edilince, birden bire işlerin yolunda gitmeye başladığını fark eder. Artık sıradan gündelik hayatını mı yoksa kalbinin sesini dinleyip Barstow'a gitmeyi mi seçeceğine karar vermesi gerekiyordur.

Yayın Tarihi Perşembe 18 Kasım 2010
Orijinal Adı Leaving Barstow
Yönetmen Peter Paige
Oyuncular Michelle Clunie
Kevin Sheridan
Ryan Michelle Bathe
Ryan Carnes Steven Cul
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Oy Oy Emine

Karadeniz'de geçen saf bir sevdanın neşeli öyküsü! Oy Oy Emine filmini izle, Emine, köyün en zenginlerinden olan Süleyman Ağa'nın kızıdır. Genç ve güzel bir kız olan Emine'ye köyün tüm bekâr erkekleri taliptir. Fakat hiçbiri Emine'yi istemeye yanaşamamaktadır. Oy Oy Emine filmi izle Kanal 7, Köyün saf ve temiz delikanlısı Murat'ın da Emine'de gönlü vardır. Ağa kızı da Murat'a karşı bir şeyler hissetmektedir.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Perşembe 18 Kasım 2010
Yönetmen Yalçın Yelence
Oyuncular Ali Uyandıran
Osman Cavcı
Emel Yalçın
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Sandıkçı Şükrü bir düğünde kardeşini yaralayan Abdi Ağa'nın uşağını oracıkta vurur. Hapishaneye düşen Sandıkçı Şükrü bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte hapishaneden kaçar ve dağa çıkar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filmini izle, Ardından karısı Fadime'yi elinden almak isteyen birisini de öldürmesiyle, Sandıkçı Şükrü'nün adı daha da yaygınlaşır. Fakirlere dokunmadan zenginlerle mücadele etmesi yüzünden halk tarafından giderek sevilmeye başlar ve desteklenir.

Zamanla adı yiğit bir eşkıyaya çıkan Sandıkçı Şükrü, bir gün arkadaşıyla birlikte otururken, ansızın zaptiyeler çevresini sarar. Kanal 7 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filmi izle, Zaptiye Çavuşu Abbas Çavuş, Sandıkçı'nın teslim olmasını ister, ancak Sandıkçı kabul etmeyerek Abbas Çavuş'tan çekip gitmelerini ister. Zaptiye Çavuşu bunu kabul etmeyince çatışma çıkar. Sandıkçı ve kardeşi, Zaptiye Çavuşu ile birkaç zaptiyeyi öldürerek kayıplara karışır.

Yayın Tarihi Perşembe | 18 Kasım 2010
Yönetmen Ahmet Sönmez
Oyuncular Ayhan Eroğlu
Nur Soycan
Hasan Karcı
Neşe Arda
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Hazreti Rabia

Hak aşığı bir kadının büyük arzusu... Hazreti Rabia filmini izle, Fakir bir ailenin kızı olarak doğan Rabia, köle pazarında satıldığı sırada devrin büyük alimlerinden Hasan Basri'nin dikkatini çeker. Fakat Hasan Basri onu kölelikten kurtaracak mal varlığına sahip değildir.

Rabia, evlerinde hizmetçiliğe başladığı evin hanımı ve kızları tarafından türlü işkencelere maruz kalmaktadır. Hazreti Rabia filmi izle Kanal 7, Tüm bu yaşananlara rağmen Rabia Allah'a olan inancını kaybetmez.
Ezgi Karaduman
Dursun Ali Erzincanlı
Erol Alpsoykan
Ertaç Ünsal
Bilge Parlak
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bir Dalda İki Kiraz

Köyün ağası Recep Bey'in, Esma ve Sema isminde iki kızı vardır. Bir Dalda İki Kiraz filmini izle, Kızlarının dışarıya çıkmasına izin vermeyen Recep Bey, oğlu Vefa'ya, evin avlusuna devasa bir kiraz ağacı diktirmesini söyler. Böylece kızlarını dışarıdan kimse göremeyecektir.

Köyün delikanlıları Duran ve Kadir, tesadüfen gördükleri Esma ve Sema'ya aşık olmuş ve onları görmek için çareler düşünmeye başlamıştır bile. Bir Dalda İki Kiraz filmi izle Kanal 7, İki genç, köye gelen tapu kadastro memurlarıyla karıştırılınca komik olaylar zinciri başlar.

Recep Ağa tapu memuru sandığı iki genci ve muhtarı evine yemeğe davet eder. Evde tapu memurlarını ağırlayacaklarını düşünen genç kızlar, karşılarında sevdiklerini görünce çok şaşırırlar ama babalarına da durumu belli etmemeye çalışırlar.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Perşembe 18 Kasım 2010
Yönetmen Erhan Baytimur
Oyuncular Tuğba Şap
Ebru Gullik
Davut İnce
Canan Akgül
Fahri Aktürk
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İstanbul'da Bir Yıldız

Yanlış bir çevre ve kaçınılmaz hatalar! İstanbul'da Bir Yıldız filmini izle, Marangoz babası rahatsızlanınca, ailenin geçimini sağlamak Yıldız'a düşer. Arkadaşı Nergis sayesinde bir iş bulur ve çalışmaya başlar. Ancak kısa süre sonra başına buyruk yaşayan Nergis'ten etkilenir. Nergis sayesinde yeni bir çevreye girmiştir. Zengin adamlar sürekli ona hediyeler gönderir. Ailesinin sorularına da hep kaçamak cevaplarla yanıt verir.

Çok geçmeden yaşadığı bir olay sayesinde, içine düşmek üzere olduğu batağı fark eder. İstanbul'da Bir Yıldız filmi izle anal 7, Aklı başına gelen Yıldız, babasının çırağının evlilik teklifini kabul eder. Şimdi tek bir amacı vardır: Babasını tedavi ettirebilmek.
Program Bilgileri
Yayın Tarihi Perşembe | 18 Kasım 2010
Yönetmen Adem Ayral
OyuncularSongül Bayoğlu
Asuman Kostak
Kazım Eryüksel
Nevin Yılmaz
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bayram Filmini İzle

Nermin Hanım ve Nahit Bey yaklaşan bayram öncesi şehir dışından gelecek evlatlarının ve torunlarının hazırlık telaşındadırlar. Bayram Filmini İzle, Yaşlı çift şehir dışında yaşayan oğlu, gelini ve torununun bayram ziyaretlerini sabırsızlıkla beklemektedirler. Onlar ise tatillerini yazlıklarında geçirmek üzere planlarını yapmışlardır. Oğulları Emre ise bu plandan habersiz dedesi ve babaannesini görmenin heyecanını yaşamaktadır.

Bayram günü yola çıkan Emre ve ailesi yazlık evlerinin yolunu tutarlar. Kanal 7 Bayram Filmi İzle, Babaannesi yerine yazlıklarına geldiklerini fark eden küçük çocuk kandırıldığını fark edip anne babasına çok kızar, hatta yazlıktan kaçmaya bile teşebbüs eder. Fakat ailesi bu duruma karşı çıkar…
Hakan Akçin
Birsen Menekşeli
Özge Günaydın
İbrahim Kalkan
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Sihirli Dadı Nanny McPhee

Birtakım büyülü güçlere sahip bir dadı olan Nanny McPhee, Sihirli Dadı filmini izle, yeni dul Bay Brown'ın hepsi de birbirinden haşarı yedi çocuğunun bakım ve eğitimi için anlaşma yapar. Çocuklar öyle yaramazdır ki, daha önce 17 dadıyı kaçırttıkları için bu yeni dadının da hakkından geleceklerine emindirler.

Ancak Nanny McPhee kontrolü ele aldıkça onu kaçırmak için harcanan çabaların çok kötü sonuçlara yol açtığının farkına varmaya başlayacaklardır.
Orijinal Adı Nanny McPhee Sihirli Dadı filmi izle TRT1
Yönetmen Kirk Jones
Oyuncular Colin Firth
Samuel Honywood
Eliza Bennett
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Anlat İstanbul

'Pamuk Prenses', 'Uyuyan Güzel', 'Fareli Köyün Kavalcısı', 'Külkedisi' ve 'Kırmızı Başlıklı Kız' masallarının baş kahramanları, Anlat İstanbul filmini izle, masallar şehri İstanbul sokaklarında gezinmektedirler. İnsanlar kahramanlara, hikayeler ise masallara dönüşür.

Gecenin sonunda, tüm masal kahramanlarının kaderi, ortak bir noktada kesişir.

İstanbul gecelerinde yaşanan beş farklı hikayeyi anlatan film, Anlat İstanbul filmini izle Star TV, beş farklı yönetmen tarafından çekilmiş olmasıyla Türk sinema tarihinde bir ilke imza atmış bulunuyor.
Özgü Namal
Yelda Reynaud
Altan Erkekli
Nejat İşler
Çetin Tekindor
Nurgül Yeşilçay
Güven Kıraç
Mehmet Günsür
Fikret Kuşkan
Azra Akın
İdil Ünel
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gizemli Dul Black Widower

Ed, genç ve yakışıklı adamdır. Gizemli Dul filmini izle, Karısının bir kimyasalın etkisiyle kalp krizi geçirmesi üzerine bir numaralı şüpheli durumuna düşer.

Araştırmalar sonucu, Ed'in daha önceki iki eşi ve annesinin de gizemli bir şekilde ölü bulunduğu ortaya çıkar.

Bütün gözler artık Ed Amos'un üzerindedir...
Orijinal Adı Black Widower Gizemli Dul filmi izle Kanal D
Yönetmen Christopher Leitch
Oyuncular Kelly McGillis
David Lipper
Francis X. McCarthy
Lori Hallier
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kiralık Katil The Baker

Milo, sınırda yaşayan bir tetikçidir. Kiralık Katil filmini izle, Bir iş üzerinde çalışıyorken kafasının içine giren bir şey kontratındaki taahhüdü yerine getirmesine engel olunca Milo, işverenlerinin gazabından kurtulmak için kenti terk etmek zorunda kalır.

Lastik eldivenlere takıntısı olan acımasız bir meslektaşı tarafından takip edilen Milo'nun yolu, Galler'deki bir köye düşer ve burada köyün halkı tarafından fırıncı sanılır.
Orijinal Adı The Baker Kiralık Katil filmi izle Kanal D
Yönetmen Gareth Lewis
Oyuncular Michael Gambon
Damian Lewis
Kate Ashfield
Nikolaj Coster-waldau
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Abimm

Çetin ve Arif öz kardeş olmalarına rağmen yıllar boyunca birbirlerini hiç görmemiş ve tanımamışlardır. Abimm filmini izle, Çetin para ve güce önem veren, maneviyatı olmayan bir yapıya sahiptir, abisi Arif ise aklı eksik kendi halinde bir insandır. Çetin yıllar sonra abisi Arifi bulur ve hayatı bir anda değişir. Aklı eksikte olsa abisini bağrına basar ve aile değerlerini yeniden keşfetmeye başlar.
Mustafa Üstündağ Abimm Filmi İzle Kanal D
Levent Üzümcü
Rüçhan Çalışkur
Haldun Boysan
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ölümcül Güven

Ridgewood kasabasına geri dönmek, bir yıl önce eşini kaybeden Kate ve küçük oğlu Sam için hayata yeni bir başlangıç yapmak demektir. Ölümcül Güven filmini izle, Kız kardeşi Jess'in de yardımıyla, Kate, kasaba hayatına alışmaya çalışır ve kendisine yakışıklı doktor Mark Lucas'ın yanında bir iş bulur. İyi ve güvenilir bir adam olan Lucas, Kate'in, yeni işinde kendisini iyi hissetmesi için elinden geleni yapar. Ayrıca, çocukluk aşkı ve bölge itfaiyecisi Tom da, hayatını yeniden inşa eden genç kadına destek vermektedir ve Kate artık her şeyin düzeleceğine gerçekten inanmaktadır. Fakat bir rastlantı sonucu fark eder ki, Dr. Lucas'ın hastalarının çoğu ani kalp krizleriyle ölmektedir. En sonunda, yerel taksi şoförlerinden alkolik Harry'nin de kriz

sonucu ölümü, Kate'in şüphelerini doğrular. ATV Ölümcül Güven Filmi İzle, Bir gece yarısı, enjeksiyon içinde bulduğu sıvı bir ilaç değil, kara kobra zehridir ve Dr. Lucas bir katildir. Ama bu sırrı ortaya çıkarmak, Kate'in hayatına mal olacaktır. Çünkü çaresiz kalan Lucas, genç kadının küçük oğlunu kaçırır. Ve o hem oğlunu hem de kasaba halkını, ne pahasına olursa olsun kurtarmak zorundadır.

Oyuncular Amy Jo Johnson, Carol Alt, David Haydn-Jones, Paul, Popowıch
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Korkusuz

John Shaft, aynı ismi taşıyan efsanevi özel dedektifin yeğenidir. Korkusuz filmini izle, New York şehrindeki tüm siyahilerin gurur duyduğu, sert ve karizmatik bir polis dedektifidir. Bir gün zenci bir üniversite öğrencisi zengin ve züppe bir genç beyaz tarafından öldürülür. Şehrin en güçlü karakterlerinden birinin oğlu olan Walter isimli genç katil şehirden kaçar. Geri döndüğünde ise onu parmaklıkların ardına götürecek tek şahit, konuşmaya korkan garson kız Diane'den başkası değildir.

Shaft, Diane'i ikna eder ve korumaya söz verir. Korkusuz filmi izle ATV; Her şeye rağmen temiz yürekli görünen bir uyuşturucu satıcısının da yardımıyla, ırkçı ve kokuşmuş bir adalet sistemi ile Walter'ın tetikçilerine karşı direnmek zorundadır...

Oyuncular Samuel L. Jackson (John Shaft) , Vanessa Williams (Carmen Vasquez) , Jeffrey Wright (Peoples Hernandez) , Christian Bale (Walter Wade, Jr.) , Busta Rhymes (Rasaan) , Dan Hedaya (Dedektif Jack Roselli) , Toni Collette (Diane Palmieri)
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Katil Arılar Killer Bees

Fransa'nın Akdeniz kıyılarında, kızıyla birlikte sıcak, neşeli ve huzurlu bir yaz geçirmenin hayalini kuran Dr. François için işler umduğu gibi gitmez. Katil Arılar filmini izle, Çünkü bölgede arı sokması vakaları artmaya başlamıştır. Kasabanın arılarıyla ilgilenen bir laborant olan Clementine, arıların olağandışı ve saldırgan bir tavır sergilediklerini iddia etmektedir. İnceleme yaptığı arılar ortadan kaybolunca ve ölümcül vakalarla karşılaşınca François ve Clementine için tatil çoktan zehir olmuştur. Çünkü katil arılar artık onları da tehdit etmektedir.
Orijinal Adı Killer Bees Katil Arılar filmi izle ATV
Yönetmen Benioit d'Aubert
Oyuncular Richard Anconina
Alessandra Martines
Clara Ponsot
Pierre Derenne
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gelecekten Bir Gün

İntihar etmemiş olsaydı gelecekte nasıl bir hayatı olacaktı? Gelecekten Bir Gün Filmini izle, Hayatı boyunca yaşadığı tüm aksiliklerden dolayı çok şanssız olduğuna inanan Tolga, işinden de kovulunca artık platonik aşkına kavuşma ihtimalinin de kalmadığına inanarak intihar eder. Gelecekten Bir Gün filmi izle ATV, Melekler kendisine ceza olarak, gelecekte nasıl bir yaşam süreceğini gösterir. Üstelik ona gelecekten bir günü yaşatarak...
Hayrettin Karaoğuz
Hande Subaşı
Rasim Öztekin
Arda Kural
09.09_2013 Image Banner 336 x 280