Farklı Desenler 12. Bölüm Fragmanı İzle

Yaşar, evin tapusu karşılığı tefeciden borç almıştır. Ailenin diğer fertleri paranın kaynağını merak etseler de Yaşar, onları bir şekilde ikna etmiştir. Böylece hem seranın geri alınmasını sağlamış hem de geçmişteki hatalarını affettirmiştir. Büyük sıkıntı atlatılmış, herkes rahat bir nefes almıştır. İki kardeşin arasındaki gerginlik sona ermiş, konakta barış rüzgarları esmeye başlamıştır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ömre Bedel 61.Bölüm Fragmanı izle 4 Ocak 2010

Ömür'ün hamile olduğunu öğrenen Erdem, büyük bir patlama yaşar. Kısır olduğuna inandığı için Ömür'ün onu yeniden aldattığını düşünmektedir. Bebeğini aldırmak için hastaneye giden Ömür, hiç düşünmediği bir şey yapar. Hastane dönüşünde Ömür'ü çok kötü bir sürpriz beklemektedir.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Papatyam 85. Bölüm Fragmanı İzle 4 Ocak 2010

Kafeyi başka bir yere dönüştürmeye karar veren Necati sonunda köfteci açmaya karar verir. Feride de kasap köfte satmayı planlayan Necati'nin köftecisinde kendi köftesini satmak isteyince iş inatlaşmaya döner. Anne Köftesi dedikleri bu basit köfte daha çok satılınca herkes çok şaşırır.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 16.Bölüm Fragmanı İzle 4 Ocak 2010

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 16.bölüm izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 4 ocak bölümü izle, 4 ocak Öyle Bir Geçer Zaman Ki 16.bölüm izle, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 16.bölüm fragmanı izle, Yangın sonrası kontrolünü iyice kaybeden Ali, ardarda verdiği acımasız kararlarla Cemile ve çocuklarını büsbütün çaresiz bırakır. Bir yanda henüz ana kucağına muhtaç Osman, diğer yanda polisle köşe kapmaca oynayan Mete.

Cemile'nin kararı ne olacak?, Osman'ı babasına mı verecek, yoksa Mete'den mi vazgeçecek?, Kapı önündeki pazarlığı gizlendiği yerden izleyen Mete ne yapacak?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Seninle Tanışmış mıydık? The Night We Never Met

Evlenmek üzere olan Brian, haftasonlarında gönlünce takılıp, istediği gibi dağıtmak üzere eski evini boşaltmaz ve haftanın diğer günleri için de iki farklı kişiye kiralar. Seninle Tanışmış mıydık? filmini izle, Kiracılarından biri diğer evindeki koşullardan pek mutlu olmayan restoran şefi Sam, diğeri ise mutsuz bir evlilik sürdüren ressam Ellen’dır. Sam ve Brian, Ellen’dan habersiz evde kaldıkları günleri değiştirince, Ellen, Sam’in bıraktığı nefis yiyecekleri ve resimleriyle ilgili övgü dolu notları Brian’ın marifeti sanarak ona içten içe bir sıcaklık duymaya başlar.
Y: Warren Leight
O: Matthew Broderick, Annabella Sciorra Seninle Tanışmış mıydık? filmi izle
Komedi
1993
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ölüm Çıkmazı See No Evil

Harabe otelde verilen ölüm kalım savaşı... Harabe otelde verilen ölüm kalım savaşı... Ölüm Çıkmazı filmini izle, Bir grup mahkum, geçirdiği yangından sonra terk edilen Blackwell Otel'i temizlemek için görevlendirilir. Ancak bu harabe otel psikopat katil Jacob Goodnight'ın mekanıdır. Gruptan bir kişi katil tarafından ele geçirilir. Daha önce Goodnight'ın kafasına bir kurşun sıkan polisin de içinde bulunduğu grup, bu vahşi katile karşı hayatta kalmak için bir araya gelerek savaş vermeye başlar.
Orijinal Adı See No Evil Ölüm Çıkmazı filmi izle
Yönetmen Gregory Dark
Oyuncular Christina Vidal
Michael J. Pagan
Samantha Noble
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Yeniden Doğmak Spring Forward

Geçmişten kurtulmak mümkün mü? Yeniden Doğmak filmini izle, Geçmişten kurtulmak mümkün mü? Tüm işini ve varlığını kaybeden Paul yeni işine taze bir başlangıç yapmak istemektedir. Yeniden Doğmak filmi oyuncuları, Ama beynini kurcalayan olumsuz düşünceler iyi niyetini sabote etmektedir. Eski iş arkadaşı Murphy düzgün karakteri ve onurlu duruşu ile Paul'un ihtiyacı olan yardım elini ona uzatır. Ama Paul'un zihnini kurcalayan olumsuzluklardan kurtulması gerekmektedir.
Orijinal Adı Spring Forward Yeniden Doğmak filmi izle
Yönetmen Tom Gilroy
Oyuncular Ned Beatty
Liev Schreiber
Campbell Scott
Ian Hart
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İnfazcı Punisher

FBI ajanı Frank Castle, İnfazcı filmini izle, bir süreliğine yaşadığı hayattan uzaklaşıp dinlenme kararı almıştır. Amacı son görevini de başarı ile tamamladıktan sonra karısı ve oğlu ile Londra'ya taşınıp sakin bir hayat sürmektir. Her ne kadar son görevini başarsa da Castle istediği huzurlu yaşama kavuşamaz.
Orijinal Adı Punisher İnfazcı filmi izle
Yönetmen Jonathan Hensleigh
Oyuncular Thomas Jane
John Travolta
A. Russell Andrews
James Carpinello
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kardaki Yaratık Yeti: Curse of the Snow Demon

Kazadan kurtulmak sadece başlangıçtı! Kardaki Yaratık filmini izle, Üniversite futbol takımının olduğu uçak, Himalaya dağlarının karlı, ıssız bir bölgesine düşer. Uçak kazasından kurtulan futbol oyuncuları dondurucu soğukta yardım aramaya başlarlar.
Orijinal Adı Yeti: Curse of the Snow Demon Kardaki Yaratık filmi izle
Yönetmen Paul Ziller
Oyuncular Carly Pope
Marc Menard
Adam O'Byrne
Ed Marinaro
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kızıl Ejder Red Dragon

Kızıl Ejder filmini izle, Kızıl Ejder Emekli olmaya hazırlanan FBI görevlisi Will Graham, şehre korku salan bir katilin izini sürmek üzere yeniden göreve çağrılır. Gerçek adı Francis Dollarhyde olan bu katil, Kızıl Ejder ismini kullanmaktadır. Acımasız katil bu kez Reba isimli genç ve güzel bir kadının peşindedir. Reba'nın, katilin son kurbanı olacağını anlayan dedektif, kızı kurtarmak için eski düşmanıyla işbirliği yapmayı bile göze alır.
Orijinal Adı Red Dragon Kızıl Ejder filmi izle
Yönetmen Brett Ratner
Oyuncular Anthony Hopkins
Edward Norton
Ralph Fiennes
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tek The One

Tek filmini izle, Gabriel Yulaw, 123 değişik evrende yolculuk ederek, alternatif benliklerini avlayıp yok ederek tüm evrenlerde tek benlik olmaya çalışmaktadır.

Yulaw, yok ettiği benliklerinin güçlerini ele geçirip insan üstü bir canlı olmayı istemekte ve en son sadece kendisi kalana dek bu deliliği sürdürmektir.
Orijinal Adı The One
Yönetmen James Wong
Oyuncular Jet Li Tek filmi izle
Delroy Lindo
Jason Statham
Carla Gugino
09.09_2013 Image Banner 336 x 280