Türkiyenin Nabzı Vicdani Ret İzle 17 Kasım 2011

Etiketler: | 0 yorum
Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında bugün bedelli askerlik ve vicdani ret konusu konuşuluyor. Türkiye, bedelli askerlikten sonra vicdani reddi de konuşmaya başladı… Şimdi akıllarda şu soru var: ''Her Türk Asker Doğar'' dönemi kapanıyor mu? Taraflar ve uzmanlar bütün detaylarıyla merak edilen bu soruyu tartışıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Burada Laf Çok Altay, İpek Tuzcuoğlu, Berk Oktay Bekir Aksoy İzle

Etiketler: | 0 yorum
Burada Laf Çok programına, Müzisyen Altay, oyuncular İpek Tuzcuoğlu, Berk Oktay ve Bekir Aksoy konuk oluyor. Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Burada Laf Çok 17 Kasım 2011 İzle, Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor. Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gülin Yıldırımkaya ile Gündem MR İzle

Etiketler: | 0 yorum

Gülin Yıldırımkaya ile Gündem 17 Kasım 2011 bugün, ABD'li Doktor James Andrews'un ''MR'ın sağlıklı kişilerde bile anormallik saptayabildiği'' yönündeki sarsıcı açıklamaları tartışılıyor. Doktorun tıp dünyasını karıştıran açıklamaları doğru mu? MR sağlam insanda bile hastalık çıkarır mı? Her MR sonucu ciddiye alınmalı mı?
Yanlış tedaviye götürebilir mi? Her şikayette MR çekilmesi doğru mu? Doktorların bu MR enflasyonundaki payı nedir? Konuyu Türk hekimlerle tartışmaya açan Gülin Yıldırımkaya soruyor, uzmanlar şüpheleri gideriyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280