Genç Üstad / The Young Master Filmini İzle

Etiketler: | 0 yorum
Katıldıkları yarışmada Tiger, sakat olduğunu söyleyip yerini Dragon’a bırakır. Ancak bir süre sonra hile yaptığı ortaya çıkar ve ustası tarafından okuldan uzaklaştırılır. Tiger’ın izini bulmak için yola çıkan Dragon, tek başına tehlikeli bir maceraya atılır.
Tiger ise yolda kanunsuz kişilerin arasına katılmıştır ve polis aranmaktadır. Dragon’un kardeşiyle olan benzerliği başına tehlikeli işler açar.
Orijinal Adı The Young Master Genç Üstad Filmi İzle Samanyolu Küre TV
Yönetmen Jackie Chan
Oyuncular Jackie Chan
Biao Yuen
Wei Pei
Senaryo Jackie Chan
Yapım Yılı 1980
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Maceracı Isparta Bölümü İzle

Etiketler: , | 0 yorum
Murat Yeni, ilk olarak rengarenk tezgahlar arasındaki Isparta yöre insanının alışveriş inceliklerini ekrana yansıtırken, ocak başının gözdesi olan Isparta Şiş’in, enfes iç pilavı ve parmak ısırtan lezzetiyle kuzu dolmasının tariflerini izleyici ile paylaşıyor.
Ardından Yeni, Ispartalı hanımların kurduğu enfes sofralarda kıyma soğanlamasından kayısı dolmasına, kıymalı tereyağlı bişiden kuru patlıcanlı pilava, Isparta’nın en güzel yemeklerini ekranlara taşıyor.
Türkiye’de yalnızca Şarkikaraağaç'ta yetişen ve astım gibi birçok hastalığa şifa olan mavi sedir ağaçları altında bölge halkıyla gerçekleştirilen neşeli sohbetler ve Isparta yöresine ait daha birçok şey Maceracı'da...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İki Dünya Arasında 40. Bölüm İzle 31 Ağustos 2012

Etiketler: , | 0 yorum
İki Dünya Arasında 40. Bölüm İzle 31 Ağustos 2012
Sahra'yı kaçırmak isteyen Cabir, şans eseri orada bulunan Aslı'yı da kaçırmak zorunda kalır. İki Dünya Arasında 40. Bölüm İzle Küren TV Cabir acımasızdır ve Sahra'yı elinden kaçırmamak için önüne çıkan tüm engelleri gözünü kırpmadan etkisiz hale getirir. Selim, hastanede

Sahra'yı bulmaya çalışırken, Ali de, babasının annesini kaçırdığını öğrenir ve peşlerine düşmek ister. Fakat Selim engeline takılır. İki Dünya Arasında 40. Bölüm İzle 31 Ağustos 2012 Diğer yanda Selim'le ilgilenmek zorunda kalan Ahmet ise, Nisan'ı yine ihmal eder.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Tahmin Et Melis Hazal ÇALĞAN Serdar DUMANGÖZ İzle

Etiketler: , | 0 yorum

Sunuculuğunu Paşhan Yılmazel’in yaptığı eğlenceli yarışma programı Tahmin Et'te başarılı olmak için, bilgiden çok şansa ihtiyacınız var.

Tahmin Et Melis Hazal ÇALĞAN Serdar DUMANGÖZ İzle Tahmin Et 29 Ağustos 2012 İzle, Tahmin Et 29.08.2012 İzle, Çünkü asıl sorular sokaktaki insanlara soruluyor, onların verdiği cevapları tahmin etmek ise stüdyodaki yarışmacılara düşüyor.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280