Doom

Mars gezegeninde bilimsel çalışmalar yapılan Olduvai Araştırma İstasyonunda bir şeylerin ters gittiği ortaya çıkmıştır. Doom filmini izle, Tüm deneyler aniden durmuş, iletişim kesilmiştir. Olduvai'deki durumun kötüye gitmesi üzerine duruma müdahale etmeleri için kısaca RRTS (Hızlı Müdahale Taktik Birliği) olarak bilinen özel bir askeri birlik bölgeye gönderilir.
Orijinal Adı Doom filmi izle Fox TV
Yönetmen Andrzej Bartkowiak
Oyuncular Rosamund Pike
Ben Daniels
Karl Urban
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gezegen 51 Planet 51

İnsanlar Gezegen 51'i istila ederse... Gezegen 51 filmini izle, İnsanlar Gezegen 51'i istila ederse...
Buradan çok çok uzaklarda, hayatın basit, çocukların mutlu ve her şeyin memnun olduğu bir yer vardı... Gezegen 51 çizgi filmi izle, Ama garip bir şey 51. Gezegen'e gelmekteydi.

Hep başka gezegenlere gitmeyi hayal etsek de, ya o gezegenlerde biz uzaylı olursak? Gezegen 51 izle Fox TV, Gezegen 51'de hep "öcü" uzaylıların yerine "öcü" insanı koyduğumuzda yaşanacaklara gülmeye hazır olun.
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Gecekondu 17. Bölüm İzle Ece Erken, Matrax

Ece Erken ve Matrax, Gecekondu'da!Gecekondu'nun bu haftaki konukları Ece Erken ve Matrax oluyor... Durdu ve Dalyan bu hafta Zeynep Dizdar'ın evine konuk olurlar.
Gecekondu 14 kasım 2010, Gecekondu 17. bölüm izle, Gecekondu son bölüm izle

Şov gününde ise Ece Erken ve Zeki Kayhan Coşkun konuk olduklarında herşey yine eğlenceli bir hal alır. Ev sakinleri özel hayatlarından tutunda kırdıkları potlara kadar sordukları sorularıyla konuklarını şaşırtırlar. Türkiye'nin görülmemiş talk şovu Gecekondu Akbaba 35 numaradan yaptığı yayınla devam ediyor...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İntikam Peşinde Edge of Darkness

Cinayet masasında görevli Dedektif Thomas Craven, hayatının en zor işini yapmak üzeredir... İntikam Peşinde filmini izle, Thomas Craven, Boston Polis Departmanı'nda tecrübeli bir cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır.

24 yaşındaki biricik kızı Emma evinde vurulunca herkes asıl hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak kısa zaman sonra Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir.

Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh'e götürür.
Orijinal Adı Edge of Darkness İntikam Peşinde filmi izle Star TV
Yönetmen Martin Campbell
Oyuncular Mel Gibson
Ray Winstone
Danny Huston
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Salgın Crazies

Herkes sakin ve mutluydu, ta ki o güne kadar... Şerif David Dutton görünüşte mutlu, yasalara uyan sakinlerin yaşadığı bir kasabada çalışmaktadır. Salgın filmini izle, Fakat bir akşam kasaba sakinlerden biri, bir silahla beysbol maçını basar. Başka bir kasaba sakini de karısını ve çocuğunu içeri kilitleyip evini yakmıştır. Günler önce huzur içinde bir yaşam süren bu insanlar yoldan çıkmış, silahlı cani katillere dönüşürler. Şerif Dutton, olanlara anlam vermeye çalışmaktadır. Bu kasabada bir şeyler insanların çıldırmasına sebep olmaktadır.
Orijinal Adı Crazies Salgın filmi izle Kanal D
Yönetmen Breck Eisner
Oyuncular Timothy Olyphant
Radha Mitchell
Joe Anderson
Danielle Panabaker
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çok Güzel Hareketler Bunlar 69. Bölüm İzle 14 Kasım 2010

Çok Güzel Hareketler Bunlar sahnesinde yine içerden bir haber var bu hafta. Gülsüm Alkan'ın evine gelen Metin Yıldız ona aşkını itiraf eder!
BKM Mutfak ekibinde meşhur İstanbul trafiği...İki arkadaş yemeğe gider. Hesap gelir, hesapla birlikte yalanlar da birbiri ardına gelir...

Çok Güzel Hareketler Bunlar 14 kasım 2010 izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 14 kasım skeçleri, Çok Güzel Hareketler Bunlar 69. bölüm izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 14.11.2010 izle

Özel Hit Me Baby One More Time Lisesi geleneksel pilav günü de bu haftanın skeçleri arasında. Peki okulun pilav gününe yeni sevgili ile gitmek doğru mudur?, Lise arkadaşları, yeniden liseli gibi davranmaya başlayıp, lise günlüklerini birer birer ortaya dökerse, ilişkiler ne hale gelir?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Rock Kampı Camp Rock

Aklına bir şey koyduysan, hiçbir şey imkansız değildir! Michie Torres, iddialı bir müzik kampı olan Camp Rock'a katılmaya karar verir. Rock Kampı filmini izle, Fakat bu kamp onun için hiç kolay olmayacaktır.

Michie, Camp Rock'taki diğer yarışmacıların ne kadar başarılı ve iddialı olduklarını görünce kendini geliştirmek için elinden geleni yapar. Kampa, müzik alanında yeni esin kaynağı bulmak için gelen Shane Grag gibi hocaların yardımıyla hem korkularıyla yüzleşecek, hem de sahne ışıklarına alışacaktır.
Orijinal Adı Camp Rock Rock Kampı filmini izle Kanal D
Yönetmen Matthew Diamond
Oyuncular Demi Lovato
Joe Jonas
Meaghan Jette Martin
Maria Canals-Barrera
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Şeffaf Oda Yonca Lodi - Zafer Ergin - Mustafa Sandal

“Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda” Son dönemin en çok konuşulan filmi “New York’ta Beş Minare” Şeffaf Oda’da. Güneri Cıvaoğlu’nun bu haftaki konukları; filmin ana karakterlerinden Mustafa Sandal ve Zafer Ergin’le başarılı şarkıcı Yonca Lodi.
Şeffaf Oda 14 kasım 2010, Şeffaf Oda 14 kasım pazar izle, Şeffaf Oda 14.11.2010 izle

• “New York’ta Beş Minare” nasıl bir film ? Filmde ne anlatılmak isteniyor? • Filmin çekimleri ne kadar sürdü, neler yaşandı ?
• Filmde acar polis memuru “Acar” ı canlandıran Mustafa Sandal, senaryonun hangi aşamasında filme dahil oldu ? • Ünlü şarkıcı beyazperdeye nasıl geçti, Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliği için ne dedi ?
• Filmde yine bir başkomiseri canlandıran Zafer Ergin’den film için çarpıcı değerlendirmeler… Mahsun Kırmıgül için neler söyledi, eleştirilere nasıl yanıt verdi ?
• Gişe rekoruna koşan filmin verdiği mesajlar oyuncular tarafından nasıl karşılandı ?• İstanbul- New York-Bitlis hattında geçen filmde ne gibi aksilikler yaşandı ? Prodüksiyonuyla beğeni toplayan filmin New York çekimlerinde seti hangi sürprizler bekliyordu ? • Şarkıcı Yonca Lodi müzik hayatına nasıl merhaba dedi ? Son hiti “Düştüysek kalkarız” neden bu kadar sevildi ?
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Dizi Tv 29. Bölüm - Dizi Tv Gönülçelen Seti

“Dizi Tv”nin merakla beklenen yeni bölümünde; Atv’nin aşk dolu dizisi “Gönülçelen”in setinde yaşananlar ekrana geliyor. “Gönülçelen” dizisinin kamera arkası görüntüleri, set arkasında oyuncularla yapılan çok özel röportajlar “DİZİ TV” farkıyla atv’de!
Cansel Elçin, Tuba Büyüküstün, Günay Karacaoğlu, Dilşad Çelebi, Hülya Duyar ve dizinin yönetmeni Serkan İpekören diziyle ilgili çok özel ipuçlarını sadece “Dizi Tv” izleyicileriyle paylaşıyor…
Atv’de izlemeye doyamadığınız dizilerin gelecek bölümleriyle ilgili hiçbir yerde duymadığınız çok özel haberleri ve tüyoları da sadece “Dizi Tv” de bulacaksınız…
“Dizi Tv” 14 Kasım Pazar günü 12.50’de Atv’de!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

İzzet Yıldızhan Şov Sinan Yılmaz, Hülya Polat

İzzet Yıldızhan Şov bu hafta Karadeniz’in en hareketli türkülerini seslendiren Hülya Polat ve Sinan Yılmaz’ı ağırlıyor. Karadeniz’in en çok sevilen sanatçıları olan Hülya Polat ve Sinan Yılmaz İzzet Yıldızhan Şov’a konuk oluyor.
İzzet Yıldızhan show 14 kasım 2010, İzzet Yıldızhan show 14 kasım pazar izle

İzzet Yıldızhan Şov izleyenleri için en güzel türkülerini seslendirecek olan Hülya Polat ve Sinan Yılmaz ile keyifle bir söyleşi de ekranlarınıza geliyor. Yepyeni şovu, sıra dışı sohbetleri ve birbirinden değerli sanatçı konuklarıyla Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi İzzet Yıldızhan her Pazar Kanal 7’de!
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bizim Ev Who Gets The House

Don ve Rebecca Reece çifti 20 yıla yakın bir süredir evlilerdir ve çocukları vardır. Bizim Ev filmini izle, Don ve Rebecca her ne kadar birbirlerini çok sevseler de aralarında yavaş yavaş bir mesafe oluşmaktadır. Bunun farkına varan çocuklar da anne ve babalarının birbirlerine olan ilgisini arttırmak için planlar yapmaya başlarlar.
Orijinal Adı Who Gets The House Bizim Ev filmi izle Kanal D
Yönetmen Timothy J. Nelson
Oyuncular Ricky Mabe
Elisha Cuthbert
Sophie Lorain
Carl Marotte
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Ay Lav Yu Filmini İzle ATV

Aşkın vatanı Tinne midir, aşkın vatanı yok mudur? Ay Lav Yu filmini izle, Tinne Köyü'nün muhtarı Yusuf Ağa, resmi olarak kaydı bulunmayan köyünü tanıtmak için devlet büyüklerine mektuplar yazmaktadır. Oğlu İbrahim'i de sırf bu amaç uğruna, okuyup büyüsün diye bir fakülte avlusuna bırakmıştır. Papaz Hana, İbrahim'i nüfusuna geçirmiş ve ona sahip çıkmıştır.

İbrahim otuz yaşına geldiğinde Amerikalı aşkı Jessica'yla birlikte köye döner. Ancak Tinne köyü, İbrahim ve Amerikalı Jessica'nın vatanı olabilecek midir?
Fadik Sevin Atasoy
Sermiyan Midyat Ay Lav Yu filmi izle ATV
Steve Guttenberg
Cahit Berkay
09.09_2013 Image Banner 336 x 280