Ölümcül Tehdit / Live Fire Filmini İzle


Ölümcül Tehdit

Danny O’Neill bomba imha uzmanıdır. Teröristler, insan bedeninde aktif hale gelen ve görünmez sıvıdan imal edilen bir bomba yapmışlardır ve hedefleri Amerikan senatörleridir ve bu senatörlerden birisinin Danny’nin eşiyle ilişkisi vardır.
Orijinal Adı        :        Live Fire
Yönetmen           :        Christian Duguay
Oyuncular           :        Pierce Brosnan, Ron Silver, Ben Cross Yapım                 :        1992 yapımı.
Tür                     :        Aksiyon/ Suç
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Musa Eroğlu Yusuf Gül Bir Ses Bir Nefes


Halk müziğinin buğulu sesi Yavuz Bingöl ve ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı bizi şarkıların büyülü dünyasına götürüyor. 
Türk halk müziğinden sanat müziğine, rock müzikten özgün müziğe, pop müzikten jazz müziğe kadar farklı yelpazelere yer veren 'Bir Ses Bir Nefes', en güzel şarkılarla, unutulmaz eserlerle, canlı performanslarıyla, düetler ve özel konuklarıyla izleyenlere unutulmaz geceler yaşatıyor.
 Bir Ses Bir Nefes’e 16 Nisan 2013 Salı günü Türk Halk Müziğinin güçlü sesleri Musa Eroğlu ve Yusuf Gül konuk oluyor… Programda Eroğlu ve Gül, sevilen şarkılarını seslendirecek ve izleyenlere keyifli bir gece yaşatacak…
 'Bir Ses Bir Nefes' Salı akşamları canlı yayınla 23:30’da farklı kanal tv8'de...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Son Görev / The Assignment Filmini İzle


Son Görev

Amerikan ordusundan bir subay, dünyanın en acımasız ve soğukkanlı teröristini yakalamakla görevlendirilince, onu yakalayabilmek için her şeyiyle taklit etmeye başlar. Ancak ortaya çıkan durum hiç de göründüğü gibi değildir.
Orijinal Adı        :        The Assignment
Yönetmen           :        Christian Duguay
Oyuncular           :        Aidan Quinn, Donald Sutherland, Ben Kingsley
Yapım                 :        1997 yapımı.
Tür                     :        Aksiyon/ Suç
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Muammer Ketenci Aramızda Kalsın


Magazin dünyasının deneyimli ve cesur ismi Sacit Aslan ve sevilen köşe yazarı Pelin Çini “Aramızda Kalsın” diyor.  Gazetelerin magazin gündemini ekrana taşıyor. Canlı telefon bağlantıları ve konuklarıyla olayları masaya yatırıyor.
Bundan böyle magazin haberleri, çarpıcı görüntüler ve keyifli sohbetler tüm detaylarıyla izleyicinin ayağına geliyor.
Sanatçıların konser çalışmalarından albümlerine, sahne kulislerinden özel hayatlarına kadar tüm merak edilenleri izleyicisiyle paylaşarak tv8'in kaliteden ödün vermeyen magazin programı olacak.
Aramızda Kalsın programına 16 Nisan 2013 Salı günü ünlü modacı Muammer Ketenci konuk oluyor… Aslan ve Çini, Ketenci ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor…
Aramızda Kalsın hafta içi her sabah 08:40’da farklı kanal tv8’de…
09.09_2013 Image Banner 336 x 280