Bobby

Hiç beklenmedik bir olay yaşamınızı bir anda değiştirebilir! Bobby filmini izle, Yıl 5 Haziran 1968'dir... Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Robert F. Kennedy, diplomatik görüşmeler için eşiyle birlikte Los Angeles'a gelir. Burada Ambasador Oteli'nde kalan Kennedy, suikaste uğrar. Bu durum sadece Kennedy'yi değil aynı otelde kalan yirmi iki kişiyi de olumsuz etkiler. Bu olaydan sonra bu kişilerin hayatı da bir daha asla aynı olmaz...
Orijinal Adı Bobby filmi izle TNT
Yönetmen Emilio Estevez
Oyuncular Harry Belafonte
Joy Bryant
Nick Cannon
Anthony Hopkins
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Zirvedeki Türküler Abidin Biter - Nazlı

Özlediğiniz istediğiniz beklediğiniz tüm eserler Cumali Alp ile Başak Kar yorumuyla Zirvedeki Türküler'de yaşayacak. Cumali Alp ile Başak Kar yorumuyla Zirvedeki Türküler'in bu hafta ki konukları Abidin Biter ve Nazlı Cumali Alp ile Başak Kar yorumuyla Zirvedeki Türküler 28 Kasım Pazar Akşamı 20:25'te Flash Tv'de...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Bıyıksızlar Derbi Özel Yayın

Artık kadınların, futbolu gerçekten konuşabildiğine inanacaksınız!
Stüdyodaki 5 kadın, her hafta oynanan maçların üzerine farklı yorumlar yapacak. Ayrıca oynanacak maçlar öncesinde canlı yayınlar ve izlerken çok eğleneceğiniz çok özel görüntüler de bu ekrana gelecek.
Bıyıksızlar Derbi Özel Yayın Tolga Becer, Merve Başeğmez izle, Bıyıksızlar Derbi Özel Yayın 28 kasım 2010 bugün tv izle,
Bıyıksızlar bu hafta tam 4 saatlik derbi özel yayınıyla ekranlarınızda olacak.Galatasaray ve Beşiktaş'ın kalbinin attığı bölgelerden, Ümraniye, Florya ve Ali Sami Yen Stadı'nda canlı yayınlar, çok özel haberler ve renkli sohbetiyle "Bıyıksızlar" bu hafta yine çok renkli...
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Efsane Maske K-20: Legend of the Mask

Bir sirk cambazından efsane bir kahramana... Efsane Maske filmini izle, Ülkede kast sistemi uygulanmakta, tüm kaynaklar üst sınıf üyeleri tarafından kontrol edilmekte ve alt sınıf ezilmektedir. Böylesi bir düzen ile insanlar yönetilirken zenginlerden paha biçilmez değerleri çalan ve kullandığı 20 maske ile bir türlü bulunamayan bir karakter ortaya çıkmıştır: K-20.

Hikâyenin kahramanı Heikichi Endo ise, K-20 tarafından aldatılmış bir sirk cambazıdır. Efsane Maske filmi izle STV Samanyolu TV, K-20, onu hırsızlık yapması için kullanmakta ve inanılmaz yeteneklerinden faydalanmaktadır.
Orijinal Adı K-20: Legend of the Mask
Yönetmen Sato Shimako
Oyuncular Kaneshiro Takeshi
Matsu Takako
Nakamura Toru
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Arapsaçı The Big White

Paul Barnell ve karısı Margaret, Alaska'da yaşamaktadır. Arapsaçı filmini izle, Paul'ün seyahat acentası vardır, ancak iyi para kazanamamaktadır.

Paul, bir gün karlar arasında bir ceset bulur ve belki de finansal problemlerinin çözümü bu bedendedir. Çünkü ceset, uzun zamandır kayıp olan kardeşi Raymond'un bir milyon dolar değerindeki sigorta poliçesini alabilmesi için bir fırsattır.
Orijinal Adı The Big White Arapsaçı filmi izle Star TV
Yönetmen Mark Mylod
Oyuncular Robin Willams
Holly Hunter
Woody Harelson
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kapımdaki Casus Spy Next Door

Jackie Chan başrolde... Kapımdaki Casus filmini izle, Bob Ho, Poldark adındaki bir suçluyu yakalamak için CIA ile işbirliği yapan Çinli bir casustur. Casusluğu ithalatçı maskesiyle örten Bob, bir yandan üç çocuklu bekar bir anne olan komşusu Gillian ile flört etmektedir.

Gillian'ın şehir dışına çıkmasını fırsat bilen Bob, çocuklara bakmayı teklif eder. Bu arada Poldark bir şekilde hapisten kaçmayı başarır. Bob'un CIA'den arkadaşı Colton, Poldark'ın şifrelediği bir dosyayı Bob'un çözebileceğini umarak Bob'a yollar.
Orijinal Adı Spy Next Door Kapımdaki Casus filmi izle Star TV
Yönetmen Brian Levant
Oyuncular Jackie Chan
Lucas Till
Amber Valletta
Billy Ray Cyrus
George Lopez
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Kurtuluş Planı Old Men in New Cars

Kim eğlence için insan öldürür ki? Kurtuluş Planı filmini izle, Harald hapishaneden yeni çıkmış ve üvey annesi ile babasının yanına dönmüştür. Genç adam, babasına bir başka hapishanede tutuklu olan kardeşi Ludvig'i bulup getireceğine söz verir.

Ancak Ludvig, seri cinayet işlemiş kadın katili, azılı bir mahkumdur ve kaçmanın hemen hemen imkansız olduğu bir İsviçre hapishanesinde yatmaktadır. Ama Harald ve üvey ailesinin bazı planları vardır.
Orijinal Adı Old Men in New Cars Kurtuluş Planı filmi izle Kanal D
Yönetmen Lasse Spang Olsen
Oyuncular Kim Bodnia
Nikolaj Lie Kaas
Tomas Villum Jensen
Brian Patterson
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Vur Emri Shoot on Sight

Müslüman olmak suç mudur? Vur Emri filmini izle, Tarıq Ali, Scotland Yard'da çalışan bir polis memurudur ve 7 Temmuz günü Londra'ya yapılmış bir bombalı saldırının faillerini bulmakla görevlendirilir. Fakat sıradan bir Müslüman'ın yanlış ihbar üzerine Scotland Yard tarafından boş yere öldürülmesiyle işler daha da zor bir hal alır.

Ayrıca uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü görevine rağmen, Müslüman olması nedeniyle patronun gözünde o da bir şüphelidir.
Orijinal Adı Shoot on Sight Vur Emri filmi izle Kanal D
Yönetmen Jag Mundhra
Oyuncular Brian Cox
Sadie Frost
Naseeruddin Shah
Om Puri
09.09_2013 Image Banner 336 x 280

Çok Güzel Hareketler Bunlar 72. Bölüm İzle 28 Kasım 2010

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar'da bu hafta yeni bir belgesel var: Gripuslar. Hastanın, hastalığı kapma evresi, tedavi süreci, kocakarı ilaçları ve iyileşme süreçleri bu skeçte! Hakem babanın futbolcu oğlu olursa, aynı maçta görev alırlarsa ne olur?
Sevgilisinden ayrılıp, kendi evini açacak olan kadın, emlakçısıyla öyle bir eve denk gelir ki, ortam biraz tuhaflaşır. Ev sahibi ile koyulaşan sohbetin odağında "erkekler" vardır!
Çapkın doktor, sevgilisinin babası tarafından ziyaret edilir. Ancak aynı saatlerde karısı ve kızı da ziyarete gelecektir! Balığa çıkan baba ve oğul, balıkların dünyasına kısa bir yolculuk yapacaktır. Kayıp bir telefon bulsanız, sonra o telefona sizin sevgilinizden bir mesaj gelse! Telefon kimindir? Sevgili nerededir? İşte o sevgilinin hikayesi de bu haftaki skeçlerden bir diğeri! Ve bu haftanın romantizmi... Sevgiliniz size şarkı yazsa... Ama göz renginizi tutturamasa ne olur? Elbette ortalık biraz karışır!

Çok Güzel Hareketler Bunlar Gripuslar izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 28 Kasım 2010 71.Bölüm, çok güzel hareketler bunlar 28 kasım 2010 72.bölüm videosu, çok güzel hareketler bunlar 28 kasım 2010 72.bölüm izle, çok güzel hareketler bunlar 28 kasım 2010 72.bölüm seyret, çok güzel hareketler bunlar 28 kasım 2010 72.bölüm online izle
09.09_2013 Image Banner 336 x 280