Refika Birgül
Ayın tarifleri
Refika Birgül, bu hafta internet sitesinde yapılan ‘Ayın Tarifi Yarışması’nın kazanan tariflerinden bir menü oluşturuyor.
Ana yemek, Anadolu’nun sulu köfte adetini Diyarbakır usulü uygulayan Nedime Arzu Taştekin’in nardanaşı. Yanında Özgül Ayan’ın köpüren kaymağı bulgur pilavıyla birleştirdiği, kaymaklı bulgur pilavı var. Tatlı olarak da Hülya Arabacı’nın Erzincan lokumunu Refika dokunuşlarıyla yorumlayarak Anadolu’da küçük bir tura çıkıyor.
Refika Birgül, bu hafta internet sitesinde yapılan ‘Ayın Tarifi Yarışması’nın kazanan tariflerinden bir menü oluşturuyor.
Ana yemek, Anadolu’nun sulu köfte adetini Diyarbakır usulü uygulayan Nedime Arzu Taştekin’in nardanaşı. Yanında Özgül Ayan’ın köpüren kaymağı bulgur pilavıyla birleştirdiği, kaymaklı bulgur pilavı var. Tatlı olarak da Hülya Arabacı’nın Erzincan lokumunu Refika dokunuşlarıyla yorumlayarak Anadolu’da küçük bir tura çıkıyor.
Gönderen FTH zaman: 22:53
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder